BINNENKIJKEN. De Obama’s kopen een vakantiehuis op hun favoriete eiland

De Obama's staan op het punt een vakantiehuis te kopen.
Photo News De Obama's staan op het punt een vakantiehuis te kopen.
Gewezen presidentspaar Barack (58) en Michelle (55) Obama hebben een gigantisch huis gekocht op het eiland Martha’s Vineyard. Prijskaartje: 10,6 miljoen euro. De villa telt zeven slaapkamers en is uitgerust met een hypermoderne keuken. 

Een immens domein met uitzicht op de Atlantische oceaan, een huis met zeven slaapkamers en een zwembad, een privéstrand met boothuis... Je zou voor minder vallen voor de villa waar Barack en Michelle Obama en hun twee dochters Malia (21) en Sasha (18) de zomer doorbrachten. Hoewel het afgelopen zomer niet de eerste keer was dat het viertal naar Martha’s Vineyard trok - een eiland ten oosten van New York -, hebben ze nu besloten er hun vaste vakantiestek van te maken. Barack en Michelle hebben immers een het vakantiehuis, dat al een jaar te koop stond voor 13,3 miljoen euro, gekocht. Bij het huis horen ook gastenverblijven, een zwembad en een jacuzzi op het terras. Plaats zat dus als dochters Sasha en Malia een feestje willen bouwen. Ze kunnen bovendien ook zonnen op een privéstrand, waar ook een boothuis staat. 

Aan het imposante zwembad staat ook een basketring. Daar kan basketbalfan Barack alvast zijn hart ophalen.
Photo News Aan het imposante zwembad staat ook een basketring. Daar kan basketbalfan Barack alvast zijn hart ophalen.
De masterbedroom is sober maar elegant ingericht.
Photo News De masterbedroom is sober maar elegant ingericht.
De masterbedroom beschikt over een privéterras met een subliem uitzicht.
Photo News De masterbedroom beschikt over een privéterras met een subliem uitzicht.
Gezelligheid is troef in alle hoeken van het vakantiehuis.
Photo News Gezelligheid is troef in alle hoeken van het vakantiehuis.
Een van de maar liefst acht badkamers.
Photo News Een van de maar liefst acht badkamers.
Het huis biedt heel wat plekken om je even neer te vlijen.
Photo News Het huis biedt heel wat plekken om je even neer te vlijen.
Overal in huis kan het daglicht onbeperkt binnenstromen.
Photo News Overal in huis kan het daglicht onbeperkt binnenstromen.
De indrukwekkende plafonds geven de woning een erg ruim gevoel.
Photo News De indrukwekkende plafonds geven de woning een erg ruim gevoel.
De keuken is uitgerust met voldoende opbergruimte voor een vierkoppig gezin.
Photo News De keuken is uitgerust met voldoende opbergruimte voor een vierkoppig gezin.
Het huis biedt ook heel wat entertainment-mogelijkheden.
Photo News Het huis biedt ook heel wat entertainment-mogelijkheden.14 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • HUGO Wils

  Dat zijn dan diegenen die zeggen dat Trump enkel opkomt voor de rijken!In België hebben we ook politici van het blauwe fabriekje die een vakantie optrekje hebben in Toscane!

 • Sonny Breugelmans

  Valt jullie Frank niet? Diezelfde Obama die eindeloos veel speecht over het klimaat, koopt zijn 2de kust woning! Gek dat hij investeerd in vastgoed dat bedreigd wordt door de stijgende zee .....Bijna alsof de dreiging niet echt reëel is. Let niet op mensen hun woorden, kijk naar hun daden! Weten jullie Al Gore nog? Hij heeft een prachtige villa tegen het water in Montecito Californië . Volgens hem zou zijn bezit door het smelten van de kappen al sinds 2013 onder water moeten liggen!

 • Werner Bruyninckx

  Sommige vinden het hier nomaal als je 2 termijnen president bent je genoeg verdiend hebt om rijkelijk te leven,... Ik denk dat er veel mensen véél harder moeten werken voor véél minder en dat gedurende 40 jaar ...!!!

 • WILLY ZACHEL

  Een paar lezingen en het is terug verdiend ? De gekken zijn deze die hem zoveel betalen om eens een half uurtje flauwe zever te komen vertellen en een paar selfie’s te maken?

 • Johan Vervaeck

  Akkoord mijnheer Dufour, ben niet jaloers hoor, maar het gaat hier wel degelijk om mensen die zich steeds als echte socialisten voordoen, bijna altijd een beetje in slachtofferrol als "zwarte". Zij prediken het socialisme tegen de anderen en dat maakt nu net het verschil hé. Mijn vraag aan u : "Kan je een socialist zijn als je zo rijk bent als de zee diep?"