Beyoncé (links) en haar huis (rechts)
Volledig scherm
PREMIUM
Beyoncé (links) en haar huis (rechts) © RV

BINNENKIJKEN. De fans moesten er láng op wachten: in dit paleis van 88 miljoen werkte Beyoncé jaren aan haar nieuwe album

CelebritiesMet haar nieuwe plaat wil Beyoncé (40) opnieuw hoge toppen scheren. Helaas, vóór de release regende het al kritiek, over de ‘te pikante’ albumhoes en de oproep aan fans om massaal ontslag te nemen. Het zal de R&B-ster, vanuit haar imposante mansion met zicht op L.A., wellicht worst wezen. Neem dankzij ‘Dag Allemaal’ een kijkje in haar woning.

1 reactie

 • Leo Conner

  1 maand geleden
  Van mijn geld zal het in ieder geval niet zijn.
 1. Matteo Simoni voor het eerst in modeshoot met z’n vrouw: “Zo trots op Loredana”
  Play
  Showbits
  3

  Matteo Simoni voor het eerst in modeshoot met z’n vrouw: “Zo trots op Loredana”

  Acteur Matteo Simoni is zo trots op de nieuwe kledingcollectie van z’n vrouw Loredana Falone, dat ze nu voor het eerst samen een fotoshoot hebben gedaan. Bovendien is de collectie genderneutraal, waardoor ze makkelijk hemden of blazers kunnen uitwisselen. “Zo is het idee voor de ontwerpen ook ontstaan: regelmatig verdween er kleding uit mijn kast”, vertelt Matteo. Desna sprak met het koppel op de voorstelling van de collectie. Ontdek meer in een nieuwe Showbits.
 2. Buckingham Palace stelt veto: deze beelden van begrafenis Queen mogen nooit meer uitgezonden worden
  Play
  Royalty
  86

  Buckingham Palace stelt veto: deze beelden van begrafenis Queen mogen nooit meer uitgezon­den worden

  Buckingham Palace heeft de Britse media aangemaand om bepaalde beelden die tijdens de begrafenis van Queen Elizabeth werden gemaakt te verwijderen en nooit meer uit de zenden. Het gaat concreet om zes fragmenten, die onder meer “het zichtbare verdriet van de koninklijke familie tonen”. Er is ook een opvallend verbod op een fragment met prins George, de 9-jarige zoon van prins William en prinses Catherine.