Catherine Zeta-Jonas en Michael Douglas in Mallorca
Volledig scherm
PREMIUM
Catherine Zeta-Jonas en Michael Douglas in Mallorca © GettyImages

BINNENKIJKEN. Catherine Zeta-Jones en Michael Douglas zomeren op Mallorca, in luxevilla van zijn ex

CelebritiesOoit stonden ze op scheiden, maar vandaag is acteurskoppel Michael Douglas (76) en Catherine Zeta-Jones (51) sterker dan ooit. Ze willen samen oud worden, misschien wel in hun vakantiehuis op Mallorca, waar ze momenteel verblijven. Dat hun Spaanse liefdesnest deels toebehoorde aan de ex van Douglas, houdt hen niet tegen om er hun zomer door te brengen. “Als je als koppel een lockdown overleeft, kan je alles aan”, klinkt het vastberaden. Of toch niet? De twee zouden namelijk vooral naar het buitenland trekken om hun lege nest syndroom de kop in te drukken.

2 reacties

 • willy zachel

  1 jaar geleden
  Als hij de aard heeft naar zijn vader die méér dan honderd jaar werd za hij er nog lang van kunnen genieten ! Het is hem gegund
 • eli bosch

  1 jaar geleden
  Ik gun het hen van harte maar dan moeten ze mij niet wijs maken dat geld niet gelukkig maakt. Als je ongelukkig bent en je kunt in zo een omgeving vertoeven, wordt je automatisch toch iets gelukkiger.
 1. “Elke is ondertussen verhuisd, ze woont op vijf minuten afstand”: scheiding tussen Regi en Elke is rond
  BV
  5

  “Elke is ondertus­sen verhuisd, ze woont op vijf minuten afstand”: scheiding tussen Regi en Elke is rond

  Begin 2021 meldden Regi Penxten (46) en Elke Vanelderen (44) spijtig nieuws. Na een relatie van achttien jaar, waarvan negen getrouwd, besloten ze een punt achter hun huwelijk te zetten. Zonder wranggevoelens en vooral met veel liefde voor hun twee dochtertjes. Tot voor kort woonden de twee zelfs nog samen, maar daar kwam onlangs verandering in. Elke trok eruit, maar moest niet ver verhuizen. “Ze woont op vijf minuten, da’s perfect voor kinderen”, klinkt het bij Regi.