AFP/RV
Volledig scherm
PREMIUM
© AFP/RV

BINNENKIJKEN. Billie Eilish verlaat haar roots en verruilt haar bescheiden ouderlijk huis voor deze luxevilla

CelebritiesZe had gezworen om nog heel lang bij haar ouders in hun bescheiden gezinswoning te blijven, maar het succes dwingt Billie Eilish (19) nu toch om andere oorden op te zoeken. De villa met paardenstoeterij die ze in het geheim kocht, moet haar weer de privacy geven waar de mysterieuze zangeres zo aan gehecht is.

 1. Prachtig moment in ‘Een echte job’: An Lemmens mag mee bevalling begeleiden. “Dat was fantastisch, ongelofelijk!”
  Play
  TV

  Prachtig moment in ‘Een echte job’: An Lemmens mag mee bevalling begeleiden. “Dat was fantas­tisch, ongelofe­lijk!”

  Een droom komt uit voor presentatrice An Lemmens (42) in ‘Een echte job’. Ze wil graag eens een bevalling bijwonen én die kans komt er sneller dan verwacht. Bij mama Sylvia laat de baby niet langer op zich wachten. Zelfs de cameraploeg wordt overrompeld, waardoor ze het prachtige moment moeten filmen met een iPhone. “Hem mogen vastpakken... Je krijgt echt het gevoel van je eigen bevalling terug", glundert ze. “Het was fantastisch. Als er nog vrouwen zijn die met mijn assistentie willen bevallen, call me.”
 2. Hoe komt het toch dat ‘Sherlock Holmes 3' twaalf jaar na vorige prent nog steeds niet gemaakt is? “Er loopt vanalles mis”
  Film

  Hoe komt het toch dat ‘Sherlock Holmes 3' twaalf jaar na vorige prent nog steeds niet gemaakt is? “Er loopt vanalles mis”

  Deze maand is het inmiddels twaalf jaar geleden dat we nog eens konden genieten van Robert Downey Jr in de rol van Sherlock Holmes, in één van de gelijknamige films. Hoewel de derde film in de populaire reeks steevast op de releaselijsten van Warner Bros. blijft staan, en volgens de filmstudio dus nog steeds gemaakt zal worden, moeten we nog steeds op onze honger blijven zitten. Een mysterie dat alleen Sherlock zelf kan oplossen?