Billie Eilish staat niet te springen voor een wereldtournee: “Het is irritant”

WireImage
Billie Eilish begint over twee weken aan haar wereldtournee, maar de 17-jarige zangeres staat niet bepaald te trappelen. De Amerikaanse vindt het vervelend om haar vrienden lang te missen, zegt ze tegen ‘Rolling Stone’.

“Het is irritant’’, zegt Billie. ‘Ik heb iets geweldigs in het verschiet en dat wil ik niet haten. Ik haat het ook niet, maar ik haat bepaalde delen ervan.’’ Toch was bekendheid wel iets wat Billie altijd ambieerde. “Ik houd al mijn hele leven van aandacht. Maar ik denk dat niemand precies weet wat roem werkelijk inhoudt. Want als ik droomde over beroemd zijn, was het niet deze soort.’’

Maar sinds ze beroemd is, heeft Billie vaker nachtmerries dan dromen. “Ik moest zelfs stoppen met het kijken naar horrorfilms, omdat ik voortdurend flipte. Ik zag enge wezens bij mijn ramen. Ik had slaapverlamming. Ik ben klaar met neppe shit - het echte leven is al veel te eng.’’

Billies tournee staat in het teken van haar debuutalbum ‘When We All Fall Asleep, Where Do We Go?’ 
2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Elise Vervoort

    Billie Eilish haar stem is prachtig zonder autotune. Ze verdient het om herkent te worden. Ze is een fantastische zangeres, zeker op zo'n jonge leeftijd.

  • Tim Van Acker

    Wie gaat daar nu naar kijken... een tiener van 17 die alleen kan zingen met autotune...