Billie Eilish
Volledig scherm
Billie Eilish © EPA

Billie Eilish maakt zich met collega's sterk voor het milieu

CelebritiesBillie Eilish is een van de 6.000 artiesten die het belang van klimaatverandering aan willen kaarten bij de Amerikaanse regering. De muzikanten grijpen juist deze vrijdag 22 april aan om dat te doen, want op deze zogenoemde Earth Day wordt wereldwijd stilgestaan bij milieubescherming.

 1. Verrassende #MeToo-verhalen van Opium: “Toen zijn we bepoteld door vrouwen...”
  Play
  MUZIEK

  Verrassen­de #Me­Too-verhalen van Opium: “Toen zijn we bepoteld door vrouwen...”

  Verrassing bij ‘Tien om te Zien’ komende zondag: de meidengroep Opium maakt een eenmalige comeback. Joyce De Troch, Katia Alens en Inge Moerenhout moesten daarvoor wel hard puzzelen met hun agenda’s. Showbits was erbij toen ze hun act opnieuw instudeerden en bij het uitkiezen van de outfits. Het trio draaide destijds de mannen graag om hun vinger en lieten niet met zich sollen, maar 23 jaar na datum hebben zij ook wel #metoo-anekdotes. Ze vertellen er alles over aan Jarne in een nieuwe Showbits.
 2. David Beckham gaat de mist in bij concert van The Weeknd, tot groot jolijt van dochter Harper
  Play
  Celebrities
  2

  David Beckham gaat de mist in bij concert van The Weeknd, tot groot jolijt van dochter Harper

  “Beschamend vadermoment”, schrijft oud-voetballer David Beckham op Instagram. Samen met zijn dochter Harper (11) ging hij naar een concert van The Weeknd in Miami. Ze filmden elkaar terwijl ze meezongen met de bekendste hits van de zanger. Maar Beckham begon net iets te vroeg mee te zingen tijdens het nummer ‘Out of Time’. “Ik heb mijn dochter wel aan het lachen kunnen brengen”, schrijft hij bij de video.