Bijzondere locaties en veel figuratie: een exclusieve blik achter de schermen van ‘Red Sandra’

FilmNog 4 dagen tot we ‘Red Sandra’ in de bioscoop kunnen gaan bekijken. Om het wachten wat te verzachten, tellen we met enkele exclusieve filmpjes af naar de lancering. Vandaag duiken we achter de schermen van de bijzondere locaties waar de film werd opgenomen. 

 1. Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen
  Tweakers

  Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen

  Fervent gamer en vaak onderweg? Dan ben je mogelijk gebaat bij een controller waar je smartphone in past. “Voor iets meer dan 100 euro kun je heel fijn gamen en ligt er een hele wereld aan – vaak gratis – spelletjes aan je voeten”, zegt Wout Funnekotter, hoofdredacteur bij technologiesite Tweakers. Hij onderwierp de twee meest gangbare controllers voor smartphones aan een vergelijkingstest.
 2. Kritiek op overwinningsspeech Harry Styles: “Je bent letterlijk de zoveelste witte man die wint”
  Play
  Celebrities

  Kritiek op overwin­nings­speech Harry Styles: “Je bent letterlijk de zoveelste witte man die wint”

  Harry Styles (29) nam zondagavond twee Grammy’s mee naar huis, maar toch klinkt er niet enkel lof over de popster. Zijn overwinningsspeech viel niet bij iedereen in goede aarde en sommigen zetten ook vraagtekens bij zijn Grammy voor ‘Album van het jaar’. Want als witte man een award winnen? Niet zo bijzonder. En zijn innige vriendschap met de producer van de Grammy’s? Verdacht.