Gunther Levi op de stoel bij dokter Feriduni. Een transplantatie vraagt pure concentratie en precisie.
Volledig scherm
PREMIUM
Gunther Levi op de stoel bij dokter Feriduni. Een transplantatie vraagt pure concentratie en precisie. © Instagram

Bijan Feriduni, autoriteit in haartransplantaties, nam Gunther Levi onder handen: “Als het goed gedaan is, ziet zelfs de kapper het niet”

Als Gunther Levi (45) straks weer met een volle haardos op de planken staat, is dat te danken aan een Hasseltse dokter, Bijan Feriduni (58). Een Europese autoriteit in haartransplantaties, die helmboswuivend maakt wat schraal was. Elk gesprek met deze man is een ode aan haarlijnen, patersplekjes, en obsessief zoeken naar de beste techniek. Wij vroegen hem welk resultaat je kan bereiken, wat de risico’s zijn, hoe lang je moet genezen en hoeveel dat allemaal mag kosten.

7 reacties

 • Jos Vannuffel

  6 maanden geleden
  @ Glenn Verbeeck, Ook heel veel mannen staan juist niet goed met een kale kop, dus voor hen is dit een goede oplossing.
 • marc wauters

  6 maanden geleden
  Er word niets gezegd over de prijs ken iemand die om het jaar moet bijwerken want die haartjes breken af en de prijs zeg ik liever niet dit is niet voor iedereen betaalbaar
 • Glenn Verbeeck

  6 maanden geleden
  Pure reclame inderdaad. Heel veel mannen staan juist goed met een kale kop, of men BV is of niet (Kijk maar naar Stan Van Samang bijvoorbeeld).
 • willy zachel

  6 maanden geleden
  Reclame ! Waarschijnlijk om afslag te krijgen op zijn behandeling ?
 • Glenn Verbeeck

  6 maanden geleden
  Als een Kojak door het leven gaan is voor Levi geen optie, gezien zijn carrière als Romeo en acteur... Wat een gezever eigenlijk, wanneer een man met zijn kop op tv komt of in een groepje speelt, kan hij dus niet meer laten zien wie hij werkelijk is? Leve Stan Van Samang zeg ik dan.