Beyoncé en JAY Z roepen fans op vegetarisch te eten: “Denk aan je gezondheid en die van onze planeet”

Beyoncé en JAY Z.
EPA Beyoncé en JAY Z.
Beyoncé en JAY Z komen op de valreep van 2018 met een uitdaging: eet meer plantaardig. Vegetarisch eten heeft volgens het celebritykoppel “een verregaande invloed op onze gezondheid en het milieu”.

Beyoncé en JAY Z zijn door de komst van hun kinderen anders gaan denken over voedsel, schrijven ze in het voorwoord van The Greenprint: Plant-Based Diet, Best Body, Better World van Marco Borges, de personal trainer van de zangeres. “Het krijgen van kinderen heeft ons leven meer veranderd dan wat dan ook”, schrijven de twee, die een 6-jarige dochter en een tweeling van 18 maanden hebben. “We zagen gezondheid als een dieet, sommige werkten voor ons, andere niet. Zodra we gezondheid als waarheid beschouwen, in plaats van een dieet, werd het onze missie om die waarheid en levensstijl met zoveel mogelijk mensen te delen.”

De zangeres en rapper roepen iedereen op te helpen het verschil te maken. “We willen jou uitdagen, net zoals we onszelf uitdagen.” Want volgens Beyoncé en JAY Z hebben we “allemaal de verantwoordelijkheid op te komen voor onze gezondheid en die van onze planeet”. “Laten we samen deze houding aannemen. Laten we samen de waarheid vertellen. Laten we van deze missie een beweging maken. Laten we The Greenprint worden", klinkt het.
3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • tim pappaert

    En zelf privé- jets en eindeloze wagenparken bezitten.... Ik denk dat ze beter hun mond houden

  • Mike Zwarts

    Da ga me niet vertellen wat ik moet eten.

  • indra bulens

    Prachtig!vergeet wel geen noten en B12.