Getty Images via AFP
Volledig scherm
© Getty Images via AFP

Beyoncé blaast 40 kaarsjes uit: wat zal de zangeres nog allemaal doen in de toekomst?

CelebritiesOp je veertigste een carrière hebben als zangeres, actrice, filmmaker en zakenvrouw. Niet veel vrouwen hebben het op hun CV staan, maar voor Beyoncé is het pure realiteit. Dit weekend mag het popicoon 40 kaarsjes uitblazen. Maar ook in de tweede helft van haar leven blijft de zangeres knallen. Zo zal ze nieuwe muziek uitbrengen en wil ze ook actief blijven in de businesswereld. “Mijn wens voor de toekomst is om alles te blijven doen waarvan iedereen denkt dat ik het niet kan doen.”

2 reacties

 • zina riffia

  3 maanden geleden
  Niets is mooier dan klaarstaan voor uw kinderen. Maar dan letterlijk zelf klaarstaan. Sommige mensen hebben nooit genoeg. Maar ze zal moeten blijven werken om haar luxueuze leventje niet op te moeten geven.
 • Patrick Verbelen

  3 maanden geleden
  Wat de zangeres allemaal nog zal doen in de toekomst? Hopelijk stoppen met za...zingen.
 1. Memorabele bankroven en spectaculaire diefstallen: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streamingland
  Streamz

  Memorabele bankroven en spectacu­lai­re diefstal­len: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streaming­land

  Streamz blaast het heistgenre nieuw leven in met de grootste bankroof aller tijden in ‘De kraak’, een nieuwe misdaadserie van eigen kweek. Wij doen alvast onze duit in het zakje en bundelen de meest memorabele overvallen, diefstallen en roven uit de filmgeschiedenis voor je samen in onze Kijkgids. In de aanbieding: vier weduwes onder druk in ‘Widows’ (YouTube/Apple TV) en de perfecte bankoverval (‘Inside Man’), een hattrick in Las Vegas (‘Ocean’s Eleven’) en buitenbeentje ‘Inception’ op Netflix.
 2. IN BEELD. Prinses Delphine krijgt bloemen tijdens ‘Dancing With The Stars’
  TV

  IN BEELD. Prinses Delphine krijgt bloemen tijdens ‘Dancing With The Stars’

  ‘Dancing With The Stars’ komt vanavond voor het eerst op tv, maar donderdagavond werd het startschot van het SBS-programma wel al gegeven in Lint. In dit derde seizoen zullen prinses Delphine van Saksen-Coburg (53), acteur Yemi Oduwale (35), zwemmer Pieter Timmers (33), zanger Metejoor (30), seksuologe Lotte Vanwezemael (29), actrice Nora Gharib (28), TikTok-ster Jonatan Medart (21) en gymnaste Nina Derwael (21) hun beste dansbeentjes voorzetten. Dankzij Covid Safe Tickets, mondmaskers en handgel konden de acht dansers ook rekenen op een plejade aan bekende supporters. Al ging prinses Delphine wel met de meest enthousiaste fan lopen: haar partner Jim bracht een gigantisch boeket mee voor zijn danseres. “Hoe de wedstrijd ook loopt: ik ben nu al super trots”, klinkt het.