Bob Odenkirk
Volledig scherm
Bob Odenkirk © Willy Sanjuan/Invision/AP

‘Better Call Saul’-acteur Bob Odenkirk zakt plots in elkaar op set, afgevoerd naar ziekenhuis

CelebritiesDe Amerikaanse acteur Bob Odenkirk (58) is afgevoerd naar het ziekenhuis nadat hij plots in elkaar zakte op de set. De oorzaak is voorlopig nog niet bekend, net als de toestand van de acteur. 

1 reactie

 • Kris Van den Broeck

  2 maanden geleden
  Hopelijk komt het goed. Zeer getalenteerd acteur die nog veel meer furore kan maken als hij daartoe nog de kans krijgt tenminste.
 1. Angelina Jolie haalt haar slag thuis: actrice mag haar aandelen van haar wijngaard met Brad Pitt verkopen
  Celebrities
  1

  Angelina Jolie haalt haar slag thuis: actrice mag haar aandelen van haar wijngaard met Brad Pitt verkopen

  Angelina Jolie (46) en Brad Pitt (57) zijn tot een overeenkomst gekomen in hun scheidingszaak. Dat schrijft het Amerikaanse Page Six. Door deze recente ontwikkelingen mogen zowel Jolie als Pitt bezittingen of eigendommen verkopen die ze tijdens hun huwelijk verworven hebben. Iets waar de Amerikaanse actrice alvast erg gelukkig om is. Het is namelijk al langer geweten dat Angelina haar aandelen van hun Franse wijngaard graag wil verkopen.
 2. Marvel spant rechtszaken aan tegen erfgenamen van onder meer Stan Lee in strijd om rechten op The Avengers
  Film

  Marvel spant rechtsza­ken aan tegen erfgenamen van onder meer Stan Lee in strijd om rechten op The Avengers

  Dat de superhelden The Avengers een grote bron van inkomsten zijn voor Marvel (en bij uitbreiding moederbedrijf Disney) is algemeen geweten. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat Marvel alles uit de kast haalt om de rechten op die personages in handen te houden. Daarvoor spant het bedrijf nu rechtszaken aan tegen de erfgenamen van de originele schrijvers en tekenaars. Dat meldt The Hollywood Reporter.