Bob Odenkirk
Volledig scherm
Bob Odenkirk © Willy Sanjuan/Invision/AP

‘Better Call Saul’-acteur Bob Odenkirk zakt plots in elkaar op set, afgevoerd naar ziekenhuis

CelebritiesDe Amerikaanse acteur Bob Odenkirk (58) is afgevoerd naar het ziekenhuis nadat hij plots in elkaar zakte op de set. De oorzaak is voorlopig nog niet bekend, net als de toestand van de acteur. 

1 reactie

 • Kris Van den Broeck

  2 maanden geleden
  Hopelijk komt het goed. Zeer getalenteerd acteur die nog veel meer furore kan maken als hij daartoe nog de kans krijgt tenminste.
 1. Hanne en Marthe delen eerste Golden Ticket uit en twee jongens halen hoge scores: bekijk hier alle audities uit ‘K2 zoekt K3'
  Play
  TV
  16

  Hanne en Marthe delen eerste Golden Ticket uit en twee jongens halen hoge scores: bekijk hier alle audities uit ‘K2 zoekt K3'

  Dertien Vlaamse en Nederlandse jongens en meisjes gaven zaterdagavond het beste van zichzelf om de plek van Klaasje in te nemen in de tweede auditieronde van ‘K2 zoekt K3'. Naast de kijk- en luisterbox kregen de kijkers dit keer voor het eerst de reacties van Hanne & Marthe te zien in de gouden box. De K3'tjes deelden op het einde van de aflevering bovendien voor het eerst een Golden Ticket uit. Wij zetten alle audities op een rijtje, en dit keer vielen vooral de performances van de jongens op.