'Big Brother' krijgt met de Belgische Jolien een nieuwe bewoner.
Volledig scherm
'Big Brother' krijgt met de Belgische Jolien een nieuwe bewoner. © SBS

Beter laat dan nooit: nieuwe bewoner Jolien maakt haar intrede in het ‘Big Brother’-huis na coronabesmetting

De eerste week van ‘Big Brother’ zorgde meteen voor de nodige spanning, en dat leidde tijdens de eerste liveshow uiteindelijk tot de exit van Judy. Tijd om een nieuwe bewoner het huis in te sturen: Jolien uit Hoeselt. Opvallend: de 29-jarige blondine moest eigenlijk al bij de start van het programma in het ‘Big Brother’-huis opgesloten zitten.

 1. Wim Lybaert: “Ik lig letterlijk wakker van kijkcijfers. Ze zijn voor mij een teken van waardering”
  Mediawatchers

  Wim Lybaert: “Ik lig letterlijk wakker van kijkcij­fers. Ze zijn voor mij een teken van waardering”

  Deze week kon je kijken naar de eerste aflevering van ‘Een jaar op zee’, waarin Wim Lybaert (54) een jaar lang op zee vertoeft en op zoek gaat naar de ziel van onze vissers. Live haalde het programma zo’n 800.000 kijkers. Een mooi cijfer waar de presentator zelf veel waarde aan hecht. “Ik lig letterlijk wakker van kijkcijfers”, vertelt hij in de HLN-podcast ‘De Mediawatchers’. Luister hierboven naar de volledige aflevering.
 2. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.