Bill Murray & Lucy Liu en Kim Cattrall  & Sarah Jessica Parker
Volledig scherm
PREMIUM
Bill Murray & Lucy Liu en Kim Cattrall & Sarah Jessica Parker © rv

Beste vrienden op het scherm, miserie in het echt: deze acteurs kunnen niet door een deur

FILMElkaar zwartmaken op sociale media, de sfeer op de set verzieken of zelfs met elkaar op de vuist gaan. Hoewel het er in reeksen als ‘Game Of Thrones’, ‘Sex and the City’, ‘Gossip Girl’ uitzag alsof sommige acteurs de beste vrienden waren, boterde het in het echt voor geen meter. Sommigen weigeren zelfs om ooit nog met elkaar samen te werken. Een overzicht van de grootste vriendschapsillusies van Hollywood: “De gevechtsscènes waren niét geacteerd”

0 reacties

  1. Waarom komt Harry zo snel met memoires op de proppen? “Schrik dat niemand hem binnen een paar jaar nog serieus neemt”
    Royalty
    1

    Waarom komt Harry zo snel met memoires op de proppen? “Schrik dat niemand hem binnen een paar jaar nog serieus neemt”

    Prins Harry (36) is nog maar een jaar uit de monarchie gestapt, of hij komt al met memoires. Volgens experts zal hij spijt krijgen als hij die nu al schrijft: “Hij zou beter eens naar het boek kijken van zijn overgrootoom Edward VIII, die wachtte tot hij zijn zegje kon doen zonder bitterheid.” Edward deed net als Harry afstand van het koningshuis nadat hij trouwde met een Amerikaanse gescheiden vrouw. “Maar bij Harry speelt er een andere factor mee: hij is bang dat er binnen een paar jaar niemand nog naar hem luistert.”