Exclusief voor abonnees

Bentley cadeau voor 17de verjaardag: “Zo maak je tirannetje van je kind”

PEDAGOGEN VINDEN DAT VERJAARDAGSCADEAU VOOR CONRAD JANSSENS (17) PAK BESCHEIDENER MOCHT ZIJN

Conrad Janssens zittend op zijn "crazy" cadeau: een Bentley met instapprijs van 180.000 euro, de Off White-baskets van om en bij de 475 euro losjes op de Louis Vuitton-koffer van enkele duizenden euro's.
Instagram Conrad Janssens zittend op zijn "crazy" cadeau: een Bentley met instapprijs van 180.000 euro, de Off White-baskets van om en bij de 475 euro losjes op de Louis Vuitton-koffer van enkele duizenden euro's.
Een Bentley krijgen nog voor je ermee kan rijden? Conrad Janssens, zoon van Ilse Demeulemeester en Glenn Janssens, pronkte op sociale media graag met het peperdure cadeau dat hij voor z'n 17de verjaardag kreeg. Cadeaus geven is een kunst, maar wanneer krijgen onze kinderen er één dat te veel of te groot is?

"Crazy." Conrad Janssens gebruikte deze week op Instagram het meest toepasselijke woord om de verrassing te beschrijven die papa Glenn voor z'n 17de verjaardag voorzien had. De jongen moet er nog voor oefenen, maar kijkt al uit naar het moment dat hij eindelijk met zijn rijbewijs en een peperdure Bentley onder zijn poep de weg op mag. Noch Conrad, zijn vader of zijn mama - ex-Miss België Ilse Demeulemeester - wilden gisteren reageren op het 'kleinood' van minstens 180.000 euro. Enige tijd en veel verbolgen reacties later verdwenen de beelden van Conrads Instagram-pagina.

Je hebt 18% van dit artikel gelezen

Lees je graag alle artikels op HLN?

Krijg nu 1 maand onbeperkt en gratis toegang tot alle artikels.

Ik wil toegang
Digitaal abonnement HLNDigitaal abonnement HLN1ste maandgratis

Stop of pauzeer wanneer je wil

 • Onbeperkt toegang tot alle artikels
 • Iedere week gratis tickets en straffe kortingen74 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • jacky maes

  Papa Glen is verstandig genoeg en met wijze raad te laten genieten . En met zijn experience ; een passie door te geven . Zakelijk moet men soms zware risico s nemen met resultaat en dan kritiek ....... We hebben allemaal toch een passie..... , ik ken er nog straffer op t water . Succes Glen . la passion t is rood en t heeft vier wielen .

 • Peter Deraad.

  Dit is totaal de verkeerde manier om zo’n kerel op te voeden . Wat is de bedoeling hiervan ? Is het om te tonen dat ze geld hebben ?? Daar kijk ik op neer .

 • Yvan Van Nieuwenhuyze

  Mooi om te krijgen maar krijg je dat verzekerd op die jongen zijn naam ???

 • Robert Van Garderen

  Compleet over de top.

 • Heidi Werbrouck

  Tot nu is die jongen, in tegenstelling tot zijn ouders nog nooit negatief in het nieuws gekomen. En die auto, pfff wat is hij ermee als hij er het volgende jaar enkel mag naar kijken. Zijn nummerplaat is trouwens ook maar voor de show: geen rijbewijs=geen verzekering= geen nummerplaat. 't Zal er 1 uit de fabriek van zijn vader zijn.