Ben Segers en Ron De Rauw
Volledig scherm
PREMIUM
Ben Segers en Ron De Rauw © Kristof Ghyselinck

Ben Segers maakt met de partner van z’n ex een liedje over zijn dochters: “Ze zijn niet alleen míjn dochters, maar ook die van Ron”

ShowbizzDat hij z’n kinderen minder vaak ziet dan hun pluspapa, maakt Ben Segers (47) soms een beetje triest. Al heeft hij met diezelfde pluspapa, Ron De Rauw (60), bekend van ‘Dertigers’, wel een unieke vriendschap opgebouwd. De twee namen zelfs samen een nummer op over Bens dochters. Een verhaal over de ‘sinterklaaspapa’ spelen, een serene scheiding en waarom Ben ervoor koos om Ron peter van zijn zoontje te maken. “Ik kreeg er tranen van in de ogen.”

  1. Van drummen met The Killers tot dansen met Justin Bieber: deze trotse fans beleven hét moment van hun leven naast hun idool
    Play
    Celebrities

    Van drummen met The Killers tot dansen met Justin Bieber: deze fans beleefden hét moment van hun leven naast hun idool

    Wereldartiesten proberen dezer dagen hun fans dichter bij de muziek te brengen en extra verbondenheid te creëren. Steeds vaker worden superfans om het podium gehaald voor een intieme en unieke ervaring. Extra bonus: soms worden de muzikanten weggeblazen door het talent. Of het nu gaat om samen loeihard gitaar te spelen, de longen uit je lijf zingen of je beste dansmoves naar boven halen. Dit zijn de tien meest memorabele artiest-fanmomenten tijdens live concerten.