Belle Perez wil TikTok veroveren met dit nieuwe dansje

MuziekBelle Perez (45) hoopt niet alleen de hitlijsten, maar ook TikTok te veroveren met haar nieuwe single ‘Contigo’. De videoclip van haar nieuwe plaat bevat een dansje dat perfect zou passen op de populaire app. 

1 reactie

 • Thierry Letar

  2 maanden geleden
  Mooi liedje maar dat Nederlands daartussen is niet mijn ding. Beter 2 versies opgenomen dan
 1. Ellen Pompeo heeft naast ‘Grey’s Anatomy’ geen verdere acteerplannen: “Het is meer iets voor de jeugd”
  Celebrities

  Ellen Pompeo heeft naast ‘Grey’s Anatomy’ geen verdere acteerplan­nen: “Het is meer iets voor de jeugd”

  Iedereen kent Ellen Pompeo (51) van haar rol als Meredith Grey in de ziekenhuisserie ‘Grey’s Anatomy’ en als het van de actrice afhangt, blijft het daar ook bij. In een recent interview maakte Pompeo duidelijk dat ze in de toekomst wellicht niet meer in de huid van andere personages zal kruipen. “Ik heb niet heel veel zin om mijn acteercarrière nog verder te zetten.”
 2. Camille Dhont, Bazart en Get Ready treden op tijdens éénmalige comeback 'Tien om te Zien’ (en jij kan hier tickets winnen)
  TV
  17

  Camille Dhont, Bazart en Get Ready treden op tijdens éénmalige comeback 'Tien om te Zien’ (en jij kan hier tickets winnen)

  Goed nieuws voor de fans van het muziekprogramma ‘Tien om te zien’. Door de straffe kijkcijfers voor ‘Tien om te zien 199X’, dat vorige zondag nog vlot 700.000 fans trok, wil VTM aan deze retroreeks een waardig slot bouwen. Daarom komt er eind deze zomer een eenmalige terugkeer van de echte ‘Tien om te zien’. De eerste namen zijn nu bekendgemaakt.