Belle Perez: "Ik leef tegen 200 per uur. Waarom zou ik niet af en toe wat botox mogen gebruiken?"

Nu buitenlands succes opnieuw lonkt voor Belle Perez

Belle Perez met haar man Wout
Kristof Ghyselinck Belle Perez met haar man Wout
Ze is gelukkig getrouwd, heeft een wolk van een kind en sinds ‘Liefde Voor Muziek’ gaat het ook weer super met haar carrière. Ze kan zelfs voor de zesde keer de Radio 2 Zomerhit winnen, met ‘Rumba’. Ja, Belle Perez (42) zit prima in haar vel. Ook letterlijk. "Veel water drinken, sporten en voldoende slapen zijn mijn recept om waardig ouder te worden. Én een botoxspuitje op z’n tijd", zegt Belle.

Ratio of romantiek?

Absoluut romantiek! Ik hou ervan om spontane dingen te doen. Wout en ik zijn allebei best romantische types. Als ik van een optreden thuiskom, wacht hij dikwijls op mij. De babyfoon binnen handbereik, trekken wij vaak nog een fles wijn open en zetten een muziekje op. Wout zegt dan: ‘Kom, we gaan nog een dansje placeren in de living.’

De passie is nog niet verdwenen na twee jaar huwelijk.

Zeker niet. Ook al leiden we een hectisch leven, we zoeken wel een manier om de passie erin te houden. Liefde is een werkwoord, toch? Wout is ook heel impulsief en houdt het graag spannend op allerlei manieren.

Heeft dat boterbriefje veel veranderd?

Goh, ons huwelijk was wel de kers op de taart en het heeft ons nog meer naar mekaar toe doen groeien. Het plaatje was compleet die dag. Alle mensen erbij die we graag zien, de prinsessenjurk… je bekijkt je partner vanaf die dag toch op een andere manier.

Je hebt 18% van dit artikel gelezen
25 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Rody Franks

  Als tox in botox staat voor wat ik denk, moet je goed gek zijn om dat te nemen.

 • Didi Bellens

  Denkt ze dat ze daarmee meer succes zal hebben. Ik denk het niet. Elke rimpel heeft zijn verhaaltje.

 • Angelo Cabooter

  Ik vraag me eigenlijk af wanneer haar nieuwe album ging uitkomen??? Er was gezegd dat het deze zomer ging uitkomen.

 • Albert VanLaeken

  Ze begint op Lilliane St-Pierre te trekken.

 • Willem Van Kalsteren

  Wanneer je al een mooi rond gezicht hebt, hoef je dat helemaal niet te laten doen. Genoeg vrouwen die hun gezicht lelijk maken terwijl ze mooi genoeg zijn om naturel door het leven te gaan. Maarja wees blij met wat de natuur je heeft gegeven, tenzij je een natuurlijke afwijking of zelfvertrouwen mankeert...