Bella Hadid post topless foto van zichzelf en Kendall Jenner op Instagram

Instagram
Topmodel Bella Hadid mist de zomer even hard als wij dat doen. Daarom besloot ze een throwback te posten naar toen ze op vakantie ging met Kendall Jenner, Renell Medrano enJustine Skye. Op de foto zijn de dames topless te zien terwijl ze het water inlopen.

Topmodellen zijn eigenlijk helemaal niet zo anders dan wij. Ook Bella Hadid mist de zomer, het warme weer en de zorgeloosheid. De manier waarop ze dat deelt met de wereld is ook heel normaal: ze post een oudere foto van in betere tijden. 

💙🦋

Een foto die is geplaatst door null (@bellahadid) op

Oorspronkelijk las het bijschrift "Woke up missing this pureeee love" of "Ik werd wakker en miste dit pure liefde". Wat later veranderde Bella het bijschrift naar een hartje. De foto dateert van een tropisch uitje dat de beroemde vriendinnen maakten in mei 2017. Tijdens die vakantie werden nog andere prachtige foto's gemaakt, die ze toen al deelde via Instagram.

A post shared by 🦋 (@bellahadid)

Een foto die is geplaatst door null (@bellahadid) op

Back to Life 🌺🦋❤️

Een foto die is geplaatst door null (@bellahadid) op
5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Gerard Braeckmans

  Rara, wat zouden die doen voor de kost?

 • Jan Corneel

  Die moeten toch ooit terug uit het water komen, zal de fotograaf gedacht hebben...

 • Lila Nora

  Het slechtste lichaam vd 4 is van het "topmodel"...

 • Thierry Vansweevelt

  Ze,ziet er niet alleen uit als jennifer lawrence, ze is ook even onuitstaanbaar en ordinair

 • johan commère

  NIET op reageren !! Anders bestaat de kans dat de politie je komt arresteren binnen de twee uur voor grensoverschrijdend gedrag !!