De cast van 'Downton Abbey'
Volledig scherm
De cast van 'Downton Abbey' © /

Belangrijk personage uit ‘Downton Abbey' sterft in nieuwe film

FilmFans van ‘Downton Abbey' gaan in de nieuwe film, die vanaf maart 2022 in de zalen moet komen, afscheid moeten nemen van een van de hoofdpersonages. Dat schrijft The Sun. 

 1. Waarom komen er zo weinig bekende koppen naar ‘De tafel van vier’? “Ze zouden dat ouderwetse systeem beter afschaffen”
  PODCAST

  Waarom komen er zo weinig bekende koppen naar ‘De tafel van vier’? “Ze zouden dat ouderwetse systeem beter afschaffen”

  Hoe komt het toch dat er zo weinig bekende Vlamingen opduiken in de Play4-talkshow ‘De tafel van vier’? In een nieuwe aflevering van de HLN-podcast ‘De mediawatchers’ geven journalist Mark Coenegracht en Showbits-gezicht Desna Lespinoy tekst en uitleg. “De zenders maken gebruik van een bonnetjessysteem”, klinkt het. “Zij vaardigen alleen een bekende kop af als in ruil een even bekende kop een tegenprestatie levert. VTM kan Tom Waes bijvoorbeeld voor iets gebruiken, maar dan moeten ze wel zelf Koen Wauters naar de openbare omroep sturen.” Volgens het duo is dat ouderwetse systeem achterhaald. “Ze zouden het beter afschaffen.” Luister naar de hele aflevering van de HLN-podcast ‘De Mediawatchers’ hierboven.
 1. Onze royalty-expert keek naar Netflixdocu ‘Harry & Meghan’: “Een beetje teleurstellend”
  Play
  Royalty

  Onze royalty-ex­pert keek naar Netflixdo­cu ‘Harry & Meghan’: “Een beetje teleurstel­lend”

  De Netflixkijkers hebben er twee jaar lang op moeten wachten, maar prins Harry (38) en Meghan Markle (41) hebben het eerste deel van hun eigen docureeks gelanceerd. In de eerste drie afleveringen praten Harry en Meghan onder meer over hoe ze elkaar hebben ontmoet en gaat het vooral over de last die ze hadden van de paparazzi. Onze royalty-expert Wim Dehandschutter bekeek de beelden en reageert teleurgesteld: “Ik verwachtte heel veel van deze afleveringen, maar het is er naar mijn gevoel niet helemaal uitgekomen”, zegt hij bij ‘HLN LIVE’.
 2. Axel Daeseleire deelt opnieuw geld uit in ‘Erfgenaam Gezocht’: “Ik noem mezelf een handige herverdeler”
  Play
  Showbits
  10

  Axel Daeseleire deelt opnieuw geld uit in ‘Erfgenaam Gezocht’: “Ik noem mezelf een handige herverde­ler”

  In het nieuwe seizoen van ‘Erfgenaam Gezocht’ pakt Axel Daeseleire opnieuw uit met enkele straffe cases over verloren gewaande erfgenamen. Mensen die zonder het te weten recht hebben op een aardige som geld. Het totale bedrag loopt op tot 500 miljoen euro, geld dat anders op rekening van de Belgische staat zou belanden. Daarvoor moet Axel wel gaan graven in het verleden van families. “En daarbij waag je je wel eens op glad ijs”, vertelt hij aan Desna in een nieuwe Showbits.