Siska Schoeters koos deze foto van haar en Tomas De Soete uit om aan te kondigen dat het over is tussen hen
Volledig scherm
PREMIUM
Siska Schoeters koos deze foto van haar en Tomas De Soete uit om aan te kondigen dat het over is tussen hen © Instagram

Bekendste radiokoppel Siska Schoeters en Tomas De Soete breekt: “Het was een hevige liefde. We hebben hard gelachen en hard gehuild”

ShowbizzHet bekendste radiokoppel De Soete-Schoeters is niet meer. Dat maakte Siska Schoeters zelf bekend op Instagram. “Tomas en ik gaan uit elkaar. Na 14 jaar”, postte ze zonder omwegen bij een foto van hun beiden. Toen ze 2007 verliefd werden op elkaar was hij nog de golden boy van StuBru en zij de sidekick in zijn avondprogramma. Siska (39) groeide uit tot leading lady, Tomas (45) nam steeds meer de rol op van huisvader. Zo vormden ze naar eigen zeggen het beste team, voor zichzelf en de kinderen. Al was de seksuele aantrekking weg, vertrouwde Siska drie jaar geleden al toe aan James Cooke.

23 reacties

 • Walter Lippens

  3 maanden geleden
  Kinderen zijn nog maar eens de dupe.
 • MARCEL DE GREVE

  3 maanden geleden
  Een medaille voor hem om het zo lang met haar vol te houden
 • Pierre Vaneylen

  3 maanden geleden
  Zijn dergelijke mensen waard om kinderen op de wereld te zetten? Er lopen al zoveel getraumatiseerde kinderen rond. Dan maar naar de psychologen die eveneens gescheiden zijn. Luxe is tegenwoordig primair en heeft voorrang op de welstand van de kinderen. Schone schijn voor de camera's.
 • Marc Sierens

  3 maanden geleden
  Zij de diva uithangen en dat doet ze hij gedegradeerd tot huisslaaf en chauffeur voor de kinderen dat pikt toch geen enkele man en dan nog zij verdient meer dan hij moet dit in de kranten komen zij is een carrièrevrouw geworden met alleen haar eigen persoontje die telt
 • Marc Sierens

  3 maanden geleden
  Zij de diva uithangen en dat doet ze hij gedegradeerd tot huisslaaf en chauffeur voor de kinderen dat pikt toch geen enkele man en dan nog zij verdient meer dan hij moet dit in de kranten komen zij is een carrièrevrouw geworden met alleen haar eigen persoontje die telt
 1. Verdrietige Adele videobelt met fans na afblazen Vegas-shows
  Celebrities
  2

  Verdrieti­ge Adele videobelt met fans na afblazen Vegas-shows

  Een geëmotioneerde Adele (33) heeft gevideobeld met fans die kaartjes hadden gekocht voor haar afgelaste shows in Las Vegas. De Britse zangeres blies vrijdag op het laatste moment haar concertreeks af die op dezelfde dag zou beginnen omdat de productie werd geplaagd door het coronavirus. Als goedmakertje zocht Adele contact met de mensen die speciaal naar de Amerikaanse gokstad waren gereisd voor de eerste optredens.
 2. Nieuw in de HLN-app: Showbizz Stories. ‘Blader’ door de beste Showbizz-verhalen van de dag.

  Nieuw in de HLN-app: Showbizz Stories. ‘Blader’ door de beste Show­bizz-verhalen van de dag.

  Sinds kort kan je elke dag de leukste Showbizz verhalen terugvinden als ‘Stories’ in de HLN-app. Wie Snapchat, Tik-Tok of Instagram gebruikt, is al vertrouwd met het concept ‘Stories’. Je kan dit het best vergelijken met het ‘bladeren’ door een magzine, maar dan digitaal. Leun dus even achterover en ontdek vandaag nog de nieuwste Showbizz Stories via het kanaal Showbizz in de HLN-app.
 3. Je (klein-)kind financieel ondersteunen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastingen betaalt
  Spaargids.be

  Je (klein-)kind financieel ondersteu­nen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastin­gen betaalt

  De aankoop van een woonst is vaak een harde noot om te kraken. De huizenprijzen zijn hoog en de banken stellen zich minder soepel op bij een lage eigen inbreng. Hulp van de ouders blijkt dikwijls noodzakelijk om de droom van een eigen stekje waar te maken. Maar hoe kan je als (groot-)ouder je (klein-)kind daarbij ondersteunen? En wat zijn de aandachtspunten? Spaargids.be maakt een overzicht.