Siska Schoeters koos deze foto van haar en Tomas De Soete uit om aan te kondigen dat het over is tussen hen
Volledig scherm
PREMIUM
Siska Schoeters koos deze foto van haar en Tomas De Soete uit om aan te kondigen dat het over is tussen hen © Instagram

Bekendste radiokoppel Siska Schoeters en Tomas De Soete breekt: “Het was een hevige liefde. We hebben hard gelachen en hard gehuild”

ShowbizzHet bekendste radiokoppel De Soete-Schoeters is niet meer. Dat maakte Siska Schoeters zelf bekend op Instagram. “Tomas en ik gaan uit elkaar. Na 14 jaar”, postte ze zonder omwegen bij een foto van hun beiden. Toen ze 2007 verliefd werden op elkaar was hij nog de golden boy van StuBru en zij de sidekick in zijn avondprogramma. Siska (39) groeide uit tot leading lady, Tomas (45) nam steeds meer de rol op van huisvader. Zo vormden ze naar eigen zeggen het beste team, voor zichzelf en de kinderen. Al was de seksuele aantrekking weg, vertrouwde Siska drie jaar geleden al toe aan James Cooke.

23 reacties

 • Fons Heylen

  2 maanden geleden
  Koppel ; kinderen ; de seksuele aantrekkingskracht eruit …tja dan moet je er maar mee kappen zéker !? Manmanman , wat een generatie.
 • Walter Lippens

  1 jaar geleden
  Kinderen zijn nog maar eens de dupe.
 • MARCEL DE GREVE

  1 jaar geleden
  Een medaille voor hem om het zo lang met haar vol te houden
 • Pierre Vaneylen

  1 jaar geleden
  Zijn dergelijke mensen waard om kinderen op de wereld te zetten? Er lopen al zoveel getraumatiseerde kinderen rond. Dan maar naar de psychologen die eveneens gescheiden zijn. Luxe is tegenwoordig primair en heeft voorrang op de welstand van de kinderen. Schone schijn voor de camera's.
 • Marc Sierens

  1 jaar geleden
  Zij de diva uithangen en dat doet ze hij gedegradeerd tot huisslaaf en chauffeur voor de kinderen dat pikt toch geen enkele man en dan nog zij verdient meer dan hij moet dit in de kranten komen zij is een carrièrevrouw geworden met alleen haar eigen persoontje die telt