Gent - Story Showbizz Awards 2019

Jan Verheyen met zijn partner Lien Willaert en hun dochter Anna.
Volledig scherm
PREMIUM
Gent - Story Showbizz Awards 2019 Jan Verheyen met zijn partner Lien Willaert en hun dochter Anna. © Kristof Ghyselinck

Bekendheid van Jan Verheyen heeft gevolgen voor zijn dochter: “Dat Anna op haar 14de al op de rem moet staan, vind ik spijtig”

ShowbizzNee, de 14-jarige Anna heeft nog nooit meegespeeld in een film van papa Jan Verheyen (56). Toch weet iedereen dat ze de dochter is van de bekende regisseur. Resultaat: veel jaloerse reacties, onder andere op sociale media. “Zelf ben ik ook voorzichtiger geworden”, zegt Jan.

2 reacties

 • piet devlieger

  1 jaar geleden
  Toch vreemd dat er veel BV's zijn - veel bekender dan Jan Verheyen - wiens kinderen daar nooit last mee hebben. Heel eenvoudig, ze slepen ze niet overal mee naar allerlei evenementen zoals de Showbizz Awards om er uitvoerig mee te poseren. Misschien moet Jan Verheyen daar eens aan denken. Als je je kinderen in de belangstelling zet dan zullen ze ook in de belangstelling staan - en dan moet je daar niet over klagen. Of is dat ook belangstelling zoeken ?
 • christianne bruyland

  1 jaar geleden
  zou het niet eens tijd worden dat men op de school ook een hoofdstuk in last, hoe zich te gedragen t.o.v. en hier kunnen heel wat onderwerpen aan bod komen
 1. Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips Missie Callcenter

  Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips

 2. Arnold Schwarzenegger krijgt vaccin: "Volg mij als je wil overleven"
  Play

  Arnold Schwarzen­eg­ger krijgt vaccin: "Volg mij als je wil overleven"