Exclusief voor abonnees

Bekendheid van Jan Verheyen heeft gevolgen voor zijn dochter: “Dat Anna op haar 14de al op de rem moet staan, vind ik spijtig”

Gent - Story Showbizz Awards 2019

Jan Verheyen met zijn partner Lien Willaert en hun dochter Anna.
Kristof Ghyselinck Gent - Story Showbizz Awards 2019 Jan Verheyen met zijn partner Lien Willaert en hun dochter Anna.
Nee, de 14-jarige Anna heeft nog nooit meegespeeld in een film van papa Jan Verheyen (56). Toch weet iedereen dat ze de dochter is van de bekende regisseur. Resultaat: veel jaloerse reacties, onder andere op sociale media. “Zelf ben ik ook voorzichtiger geworden”, zegt Jan.

Je hebt 4% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
  • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • piet devlieger

    Toch vreemd dat er veel BV's zijn - veel bekender dan Jan Verheyen - wiens kinderen daar nooit last mee hebben. Heel eenvoudig, ze slepen ze niet overal mee naar allerlei evenementen zoals de Showbizz Awards om er uitvoerig mee te poseren. Misschien moet Jan Verheyen daar eens aan denken. Als je je kinderen in de belangstelling zet dan zullen ze ook in de belangstelling staan - en dan moet je daar niet over klagen. Of is dat ook belangstelling zoeken ?

  • christianne bruyland

    zou het niet eens tijd worden dat men op de school ook een hoofdstuk in last, hoe zich te gedragen t.o.v. en hier kunnen heel wat onderwerpen aan bod komen