Bekendheden lachen met Kevin Spacey’s bizarre video: “Hij is duidelijk zijn verstand kwijt”

Kevin Spacey
AFP Kevin Spacey
Enkele bekendheden hebben op Twitter gereageerd op de bizarre video die Kevin Spacey op kerstavond online zette. Daarin was de 59-jarige acteur te zien als zijn ‘House of Cards’-personage Frank Underwood. Spacey leek in de video een comeback aan te kondigen en ging in op de beschuldigingen van seksueel misbruik. 

“Je vertrouwde mij, zelfs al wist je dat je dat niet moest doen. We zijn nog niet klaar, wat iedereen ook zegt. Ik weet wat je wil”, zegt Spacey onder meer in de video. “Je wil me terug.” Enkele bekendheden hebben nu gereageerd op de bizarre video die de tweevoudige Oscarwinnaar online plaatste en hun reactie lijkt dezelfde als die van de rest van de wereld. 

Kevin Spacey.
RV Kevin Spacey.

Oscarwinnares Patricia Arquette (50) reageerde na de video. “Ik weet niet zeker of de heren die nog slechts jongetjes waren toen ze aangerand werden de vreemde video van @kevinspacey zullen appreciëren. Nee. Gewoon Nee”, schreef ze op Twitter. Ook haar zus Rosanna mengde zich in de discussie. “Spacey is duidelijk zijn verstand kwijt, wat een absurde video. En dit is slechts het begin. Er zijn nog veel meer slachtoffers. De waarheid zal echter altijd bovendrijven.”

#LostInSpacey

Ook ‘Charmed’-actrice Alyssa Milano (46) vindt de video, die ondertussen al meer dan zeven miljoen keer is bekeken, ‘Creepy’. Net als ‘Animal kingdom’-ster Ellen Barkin (64); “Hij stuurt echt een heel vreemde boodschap uit, Spacey kastijdt daarmee zijn publiek. ‘Als jullie van mij hielden als een moordenaar, waarom houden jullie dan niet van mij als seksueel aanrander?’ Misschien omdat de misdaden van Frank Underwood fictie zijn en die van Spacey niet? #LostInSpacey”. 

Acteur Rob Lowe (54) viel iets anders op. Het gezicht uit ‘West Wing’ lacht met de attributen die Spacey in de video gebruikt. “Ik ben er behoorlijk zeker van dat is er niets in de koffiemok zit waar Spacey uit drinkt”, schrijft hij ironisch. 

Kevin Spacey
RV Kevin Spacey

Spacey wordt door verschillende mannen beschuldigd van ongewenste intimiteiten. De eerste die met zijn verhaal naar buiten kwam was acteur Anthony Rapp, die zei dat hij als 14-jarige lastiggevallen werd door de acteur. Spacey werd ontslagen uit de reeks ‘House Of Cards’, waarin hij het hoofdpersonage Frank Underwood vertolkte, en werd geknipt uit de reeds afgewerkte versie van de film ‘All The Money In The World’. Spacey werd vervangen door Christopher Plummer.
5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Jozef Karuranga

  Zo lacht hij ze allemaal uit.

 • Rob Delbeek

  Schuldig of niet, dit is compleet gestoord

 • Jonathan Claeskens

  ik denk dat er veel mensen en acteurs niet door hebben dat spacey momenteel het personage van Underwoord voor doet. dit is niet meer dan een stunt om House of Cards terug te winnen. Goed filmpje! goed gedaan van hem! er waren nooit bewijzen over wat iedereen beweerde! innocent until proven guilty!

 • an kobe

  Afschuwelijk en compleet gestoord, die video.

 • mark germanus

  Hij blijft in ieder geval een goede acteur !