Bekende vlogger Enzo Knol krijgt fikse boete voor bellen achter stuur

Youtube
De populaire Nederlandse Vlogger Enzo Knol heeft een boete gekregen voor bellen achter het stuur. Dat is te zien in een YouTube-filmpje dat de vlogger zelf online heeft gezet.

In de vlog zit Knol in de auto en rijdt van Zeist naar Assen. Onderweg wordt hij aangehouden door twee agenten die hem bekeuren omdat hij zijn mobiele telefoon gebruikt. “Nee, nee, dat méén je niet!” brult Knol.

De Bekende Drent bekent overigens meteen dat hij fout zat. De boete voor het hanteren van een mobiele telefoon achter het stuur is in Nederland 230 euro. Bij ons kost zo’n geldboete tussen de 160 euro en 2.000 euro.
4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Jozef Van Schuerbeeck

  Wat een zeveraar. Noemen ze dat een vlogger ? Ik wist niet wat dat was. Vinden de mensen dat "leuk" ? Ik vind het flauwe kul.

 • Patrick huwel

  Minnelijke schiking in Belgie 110 euro.

 • Victor Ypres

  Rondrijden met een auto van 240K maar dan te lui zijn om bluetooth te configureren... Zie je ook zo vaak op onze wegen, vaak die met de dikste wagens die gewoon met een gsm aan hun oor aan het bellen zijn.

 • Eric Vanovermeire

  Die idioot heeft nog altijd niet door hoe gevaarlijk bellen achter het stuur is. Dat hij daar eens iets over maakt.