Exclusief voor abonnees

Bekende Vlamingen over de vraag of Bart De Pauw weer op tv moet: “Hij is een stalker, ja. Maar hij is ook briljant”

Kristof Ghyselinck
“Mocht Bart De Pauw mij vragen voor een rol, ik zou meteen ‘ja’ zeggen.” Deze opvallende uitspraak deed ‘Thuis’-actrice Leen Dendievel (35) recent in een podcast van komiek Alex Agnew. Ze is daarmee de eerste BV die niet tot de intimi van de gevallen tv-maker behoort, die het voor hem opneemt. In weekblad Tv Familie laten nu ook andere bekende Vlamingen hun licht schijnen op de zaak. 

Je hebt 7% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
 • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis147 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • annie laureys

  Waar zitten die vrouwen, die hem veroordelen ? Dat zij eerst hun eigen bekend maken , laat Bart terug op tv ,hij kan het

 • Patrick Kelchtermans

  Mja, Michael Jackson was ook briljant. Gaan we alleen 'gewone' mensen straffen en de 'briljante' exemplaren hun fouten maar onder de mat vegen? Dat is een rare redenering. En iedereen is opnieuw vergeten dat de VRT klacht heeft ingediend, niet 'de arme vrouwkes'. Iedereen heeft er moeite mee dat BdP zogezegd onterecht wordt beschuldigd, maar zijn slachtoffers krijgen al het vuil van de straat naar hun kop gesmeten. Terwijl we over hen ook niks weten. Maar dat mag blijkbaar wel.

 • Inge De Bruyn

  Is Bart niet onschuldig zolang hij niet is veroordeeld ? duurt wel lang hè dat onderzoek of is er niks ? ??

 • Stephan Chef

  Voor zover ik weet is er nog steeds geen uitspraak geweest of telt tegenwoordig enkel wat er in boekjes geschreven wordt?

 • Peter Vandewalle

  Richard, niemand keurt dergelijk gedrag goed als het bewezen is, maar voor zover we weten is er nog geen rechtszaak geweest, dus is BDP nog altijd onschuldig tot het tegendeel bewezen is. Het is niet omdat een anoniem persoon u van iets beschuldigd dat dat ook waar is. Het zou anders nogal makkelijk zijn....