Bart De Pauw.
Volledig scherm
Bart De Pauw. © Photo News

Bekende collega’s steken vrouwen in zaak-Bart De Pauw een hart onder de riem: “Na de bagger willen we onze stem laten horen”

ShowbizzHeel wat acteurs, actrices en andere tv-gezichten steunen in een open brief onder de titel #streepinhetzand de vrouwen die zich burgerlijke partij stellen in de zaak-Bart De Pauw. Onder meer An Lemmens, Siska Schoeters, Marijke Pinoy, Maaike Neuville, Lien Van de Kelder, Rik Verheye, Mathias Sercu en Lauren Versnick delen het statement op hun sociale media. “Met deze brief willen we de stilte doorbreken vanuit onze sector”, klinkt het.

57 reacties

 • Geert Landsman

  2 maanden geleden
  Leg eens uit waarom dan jaren wachten en niet meteen aangifte doen? Daar gaat iedereen steeds aan voorbij.
 • piet devlieger

  4 maanden geleden
  Chapeau voor die vrouwen.
 • Bart Lauwers

  4 maanden geleden
  Bart had beter moeten weten : vrouwen regeren deze wereld , hoe je het ook draait of keert is het duidelijk dat ze alle voordelen willen maar niet de nadelen . Gelijk loon voor gelijk werk , volledig mee eens ! Gelijke rechten en plichten , ook hier volledig mee eens ! Maar dan hoor je : maar je kan van een vrouw toch niet hetzelfde verwachten als een man want we zijn anders gebouwd !? Dan mogen ze zich opeens wel in een ander hokje steken ... laat de vrouwen voortaan de eerste stap zetten !
 • Marco Maerten

  4 maanden geleden
  Dan is men vewonderd dat mensen zoals Jef Hoeyberghs bepaalde 'uitlatingen' maken over vrouwen? Er zit dan ook een ken van waarheid in.Over de manier waarop..daar kan over gepraat worden.
 • Annita Schoups

  4 maanden geleden
  Ik sta 100/% achter Bart Pauw.
 1. Jessica Alba worstelde met het oplichterssyndroom: “Ik had het gevoel dat ik het niet verdiende om hier te zijn”
  Celebrities

  Jessica Alba worstelde met het oplichters­syn­droom: “Ik had het gevoel dat ik het niet verdiende om hier te zijn”

  De Amerikaanse actrice en onderneemster Jessica Alba (40) verdiende onlangs 130 miljoen dollar (108 miljoen euro) aan de beursgang van haar onderneming ‘The Honest Company’. Maar in een interview met het magazine Allure vertelde de onderneemster dat een eigen bedrijf runnen niet altijd rozengeur en maneschijn is. Zo leed de businessvrouw vroeger aan het ‘oplichterssyndroom’. Mensen die hiermee kampen, leggen de lat enorm hoog voor zichzelf en onderschatten hun eigen prestaties.
 2. Nieuw in de HLN-app: Showbizz Stories. ‘Blader’ door de beste Showbizz-verhalen van de dag.

  Nieuw in de HLN-app: Showbizz Stories. ‘Blader’ door de beste Show­bizz-verhalen van de dag.

  Sinds kort kan je elke dag de leukste Showbizz verhalen terugvinden als ‘Stories’ in de HLN-app. Wie Snapchat, Tik-Tok of Instagram gebruikt, is al vertrouwd met het concept ‘Stories’. Je kan dit het best vergelijken met het ‘bladeren’ door een magzine, maar dan digitaal. Leun dus even achterover en ontdek vandaag nog de nieuwste Showbizz Stories via het kanaal Showbizz in de HLN-app.