Exclusief voor abonnees

Bekend Vlaanderen reageert op beladen uitspraak van Andy Peelman: “Ik voelde al een verpletterende liefde vóór de geboorte”

Hij voelt nog geen liefde voor z’n dochter

Kristof Ghyselinck
“Ik kan niet oprecht zeggen dat ik mijn dochter al graag zie.” Met deze bloedeerlijke, maar erg beladen uitspraak heeft Andy Peelman (35), die op 25 juli voor het eerst vader werd, een gevoelige snaar geraakt. Bekende en minder bekende Vlamingen zijn verdeeld in hun reacties. In Dag Allemaal laten zij deze week hun licht schijnen op Peelmans uitspraak.

Je hebt 9% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

Kies hier je voordeelperiode:
8 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Desmet Carine

  Moet daar nu verder over blijven gezaagd worden jeezes toch .. succes Andy Peelman je wordt een goeie papa

 • Rudi Goossens

  Het is het grootste taboe van deze tijd.... Je mag niks fout zeggen over een kind... Het zal en moet alleen maar rozegeur en maneschijn zijn.... Zo zit de realiteit echter niet in elkaar. Zeker als kinderen wat groter worden...

 • Johan Hendrickx

  In de buurtpolitie zou je denken dat die zo ergerlijk onnozel dat je bijna gaat denken dat die niet beter kan en nu blijkt het nog waar ook dat daar een hoek af is!

 • Anna Pauels

  Er zijn meerdere ouders waarbij de liefde eerst nog wat moet groeien voor hun kind, dat wil niet zeggen dat je er niets omgeeft en dat je een beetje later héél veel van je kind houdt. Dit is geen schande, maar een uitspraak waar meerdere ouders mee zitten, maar het niet durven uitspreken.

 • Edwige Spiegel

  Ik kan me niet herinneren al verpletterende liefde gevoeld te hebben toen ik zwanger was. Liefdesbetuiging voelen voor iets dat je nog niet kent of nooit hebt gezien .....? Tegenwoordig wordt er heel veel oversentimentele melo-melo flauwekul tussen de oren gestoken. Ook het almaar meer vertegenwoordigende gejank en gebleit op tv is daar onderdeel van.