Coralie Barbier & Stromae
Volledig scherm
Coralie Barbier & Stromae © Stephan Vanfleteren

Bedrijf van Stromae maakt voor het eerst verlies: “Een nieuwe single zou geen slecht idee zijn”

ShowbizzMosaert, het bedrijf van Paul Van Haver (34) - die we beter kennen als Stromae - heeft voor de eerste keer ooit verlies gemaakt. En dat terwijl het bedrijf al bijna tien jaar bestaat.

8 reacties

 • Elle Devee

  2 jaar geleden
  Ik hou wel van Stromae. Jammer dat hij gestopt is.
 • Bert Boedts

  2 jaar geleden
  ik ook luister héék graag naar franse chanson , maar stromae zijn brol is niks ,geen franse chanson maar ook niks anders ,top gezever , kan absoluut niet zingen ,studio werk niks anders ,en kleding voor aalst carnaval
 • marcel roten

  2 jaar geleden
  Hoe heeft men daar ooit geld mee kunnen verdienen !!
 • Coen Geurts

  2 jaar geleden
  Hopelijk niet; Zo'n gejank.Ik hou van franse chansons, maar niet van dat.
 • Lucas Vissers

  2 jaar geleden
  Aub, geen gezaag meer ! Wij moeten al naar Clouseau hun nieuwe plaat luisteren !
 1. Liefde op het eerste gezicht voor Yentl en Jori: “Nooit verwacht dat ik bij de aankoop van mijn bed ook een lief mee naar huis zou krijgen”
  PREMIUM
  Showbizz

  Liefde op het eerste gezicht voor Yentl en Jori: “Nooit verwacht dat ik bij de aankoop van mijn bed ook een lief mee naar huis zou krijgen”

  Yentl Keuppens (29), bekend van ‘Pink Ambition’ en als influencer, heeft haar hart verloren aan Jori Martens (26), de beddenverkoper uit ‘The Sky is the Limit’. De vonk sloeg meteen over: “Mijn interesse voor Yentl was er meteen. Dat had ik nog nooit meegemaakt. En zeker niet bij een klant.” Een intiem gesprek tussen twee realitysterren: één romance, nul twijfels. “Ik kan me geen leven zonder Jori meer voorstellen.”