Tim Van Aelst en Sofie Peeters
Volledig scherm
PREMIUM
Tim Van Aelst en Sofie Peeters © Joel Hoylaerts / Photonews

Bedenkers ‘Hoe zal ik het zeggen?’ over mentale problemen van presentator Jens Dendoncker: “Niet elke opnamedag was even vrolijk voor hem”

ShowbizzHet gaat stukken beter met Jens Dendoncker. De voorbije maanden werkte de comedian in stilte en met de nodige aandacht voor zijn mentale problemen aan een vierde seizoen van het alom bejubelde 'Hoe zal ik het zeggen?' Met nieuwkomer Jeroen Verdick als zijn vaste sidekick. Bedenkers Tim Van Aelst (43) en Sofie Peeters (34) blikken terug én vooruit. “Ondanks zijn mentale problemen liet Jens ons weten dat hij heel veel goesting had om aan een nieuw seizoen te beginnen.”

 1. RECENSIE. ‘Glad IJs’: “Geen crème-glace met alles erop en eraan, maar wel een erg degelijke dame blanche”
  TV
  2

  RECENSIE. ‘Glad IJs’: “Geen crè­me-gla­ce met alles erop en eraan, maar wel een erg degelijke dame blanche”

  Je eigen ontvoering in scène zetten om je familie de loef af te steken: ja, ‘t is ver gekomen bij het Kempische gezin Druyts. In de nieuwe VTM-reeks ‘Glad IJs’, ook te bekijken op Streamz, maken we kennis met een bont allegaartje personages en licht absurde situaties en wordt er bovenal op hoog niveau geacteerd. Al betekent dat niet dat de serie een voltreffer is op alle vlakken. Moet u deze reeks streamen of skippen? Bram De Brabander zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 1. Nederlandse misdaadjournalist over ontslag Ali B. bij 'The Voice': "Dit gaat verder dan grensoverschrijdend gedrag, er zijn geruchten over verkrachting”
  Play
  Showbizz
  15

  Nederland­se misdaad­jour­na­list over Ali B.: "Dit gaat verder dan grensover­schrij­dend gedrag, er zijn geruchten over verkrach­ting”

  Het Openbaar Ministerie heeft een nieuwe aangifte ontvangen in de zaak ‘The Voice of Holland’. De aangifte is gedaan bij het Openbaar Ministerie Noord-Holland. Het gaat opnieuw om een aangifte tegen Ali B (40). Als gevolg heeft RTL Nederland de samenwerking met Ali B opgeschort. Dat heeft een woordvoerder van het bedrijf laten weten.