Archiefbeeld. De cast van comedyserie 'Community': Gillian Jacobs, Ken Jeong, Chevy Chase, Yvette Nicole Brown, Joel McHale, Donald Glover, Alison Brie en Danny Pudi. (2009)
Volledig scherm
Archiefbeeld. De cast van comedyserie 'Community': Gillian Jacobs, Ken Jeong, Chevy Chase, Yvette Nicole Brown, Joel McHale, Donald Glover, Alison Brie en Danny Pudi. (2009) © Lewis Jacobs/NBC

Bedenker comedyserie ‘Community’ bevestigt dat film er “zeker” komt

Dan Harmon, de bedenker van de tv-serie ‘Community’, bevestigt dat er "zeker" een film gaat komen. Het idee is er en wordt gepitcht. "Dat betekent niet dat de film er morgen gaat zijn. Het betekent dat er zeker eentje gaat komen", vertelt hij aan het Amerikaanse tijdschrift Newsweek.

 1. Priscilla Presley maakt officieel bezwaar tegen testament van overleden dochter Lisa Marie Presley
  CELEBRITIES

  Priscilla Presley maakt officieel bezwaar tegen testament van overleden dochter Lisa Marie Presley

  Priscilla Presley (77) betwist de authenticiteit en geldigheid van het testament van de overleden Lisa Marie Presley. Volgens haar is de datum op het document verdacht, haar naam verkeerd gespeld en ziet de handtekening van Lisa Marie er “anders uit dan haar gewoonlijke handtekening.” Priscilla heeft nu officieel bezwaar aangetekend tegen het testament van haar dochter en vraagt de rechter om Lisa Marie Presley te verwijderen als beheerder van het fonds waarin het fortuin van haar overleden ex-man, Elvis Presley, beheerd wordt.
 1. “Lisa Marie Presley verloor voor haar dood 20 kilogram door medicatie”
  Celebrities

  “Lisa Marie Presley verloor voor haar dood 20 kilogram door medicatie”

  Weken voor haar dood had Lisa Marie Presley een duidelijk doel voor ogen: er tiptop uitzien voor de vele awardshows die op de planning stonden. Ze verloor maar liefst twintig kilogram en bracht een bezoekje aan de plastische chirurg. Helaas hield ze er daarvoor geen gezonde levensstijl op na, vertelden bronnen aan ‘TMZ’. Afslankmedicijnen en opioïden (zeer straffe pijnstillers) zorgden voor haar transformatie.