Beautysalon van Isabelle Nys is failliet

David Legreve
Pech voor Isabelle Nys, de ex-vrouw van voormalig veldrijder Sven Nys: haar beautysalon in Hasselt moest noodgedwongen de deuren sluiten. De zaak is over te nemen wegens faillissement, staat er op de deur.

De zaak opende in mei 2017, met meteen vijf medewerkers in dienst. Het salon heette Lifestyle Salon & Spa Aveda, waarbij producten van Aveda werden gebruikt. “Het is de bedoeling om snel te groeien”, zei ze toen. “Een nieuw kapsel en genieten van een deugddoende beautybehandeling of volledig tot rust komen in de spa: het is allemaal mogelijk.” 

Maar nu hangt er dus een wit blad op de deur, met daarop ‘gesloten wegens onvoorziene omstandigheden’. Een papier van de curator geeft meer duidelijkheid: ‘handelszaak over te nemen wegens faillissement’. Isabelle bevestigt dat de zaak failliet is in Het Belang Van Limburg: “Maar ik wil liever niet reageren.”

Dit alles wil echter niet zeggen dat Isabelle voorlopig werkloos is: ze runt ook nog de beauty- en kapperszaak I-Hair in Betekom.
19 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Ludo Thibis

  Ams de naam van de beroemdheid wegvalt, vervalt ook de intresse bij de vip jagers.. zo is het nu eenmaal, Sven Nys weg.... aantrekkingskracht weg.

 • Eddy Vervaet

  Wat is er mis met ambitie?Heb destijds ook dat risico genomen en het was met vallen en opstaan.Nu,zovele jaren later,heb ik nog geen seconde spijt van gehad.Heb meer respect voor mensen die iets durven ondernemen dan voor mensen die in hun luie zetel blijven hangen op kosten van onze maatschappij...

 • Philomena Vanderweyen

  Alle begin is moeilijk,hoop dat ze hier een les uit trekt en voortaan wat bescheidener is .Wens haar heel veel geluk met haar andere zaak.

 • Loesje Vranken

  Als je begint als zelfstandige moet je zoveel mogelijk alleen doen = de grootste kans op slagen. Grootheids waanzin is gedoemd om ten onder te gaan.

 • Marc De Vos

  En de mensen die een jaarabonnement kochten zijn hun geld kwijt. Het was te denken dat Aveda ten onder ging gaan want als je voor € 999 een abonnement kon kopen om je haar elke dag te brushen dan weet je dat er geldproblemen zijn.