Batmans jongeheer verschijnt voor de eerste keer in een strip: "Nu begrijp ik zijn fascinatie voor grote wagens!"

DC Comics
DC Comics DC Comics
Voor het eerst in de geschiedenis van de Batman-stripreeks is het geslacht van de stripheld getekend. De fans zijn door het dolle heen.

Het album 'Batman: Damned #1' is het eerste album in de DC Black Label-reeks die gericht is aan volwassen lezers. En daar hoort ook een streepje naakt bij. In het geval van het hoofdpersonage is dat dus zijn belangrijkste wapen.

DC Comics
DC Comics DC Comics

Volgens The Hollywood Reporter zijn de prenten slechts een eenmalige stunt en zal het geslachtsdeel van Batman in de volgende delen niet meer te zien zijn. Het zou immers niets aan de plot toevoegen. Van de 'ongecensureerde' versie zijn inmiddels wel 115.000 exemplaren verkocht.

DC Comics
DC Comics DC Comics

Bij de fans zorgden de plaatjes voor heel wat commotie. "Batmans obsessie voor grote wagens, wordt plots zó veel duidelijker", schrijft iemand op Twitter. "Heerlijk toch die commotie over het geslacht van Batman. Ik hou van het internet", schrijft een ander. Of "zijn jongeheer lijkt wel een personage uit Super Mario".
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Linda Wellekens

    Hihihi .... Dit is leuk ....