Basketballegende Michael Jordan en de geveilde sneakers.
Volledig scherm
Basketballegende Michael Jordan en de geveilde sneakers. © AFP, Sotheby's

Basketschoenen van Michael Jordan geveild voor 1,5 miljoen dollar

UPDATEEen paar basketschoenen gedragen door de Amerikaanse basketballegende Michael Jordan, is zondag tijdens een veiling in Las Vegas verkocht voor 1,47 miljoen dollar (1,26 miljoen euro). Dat meldt veilinghuis Sotheby’s.

 1. Slachtoffer Epstein getuigt: “Ik zag prins Andrew op het Lolita-vliegtuig”
  Royalty

  Slachtof­fer Epstein getuigt: “Ik zag prins Andrew op het Lolita-vliegtuig”

  Een slachtoffer van Jeffrey Epstein, dat tijdens de rechtszaak tegen Ghislaine Maxwell heeft getuigd onder de schuilnaam ‘Jane’, heeft prins Andrew (62) genoemd. Ze heeft hem naar eigen zeggen gezien op het zogenaamde ‘Lolita-vliegtuig’, waarop Epstein minderjarige meisjes gebruikte als ‘entertainment’. Daarmee bevestigt ze het verhaal van de piloot die het vliegtuig bestuurde. Hij verklaarde eerder deze week al dat Andrew wel degelijk te gast was op zulke vluchten.
 2. Rijden nadat je drinkt? Kelly komt met de schrik vrij in ‘Hoe Zal Ik Het Zeggen?’
  Play
  TV

  Rijden nadat je drinkt? Kelly komt met de schrik vrij in ‘Hoe Zal Ik Het Zeggen?’

  In de volgende aflevering van ‘Hoe Zal Ik Het Zeggen?’ zien we Kelly die af en toe durft te rijden nadat ze gedronken heeft. Haar vriendinnen willen hier komaf mee maken. Tijdens een voorstelling, wordt ze op het podium geroepen en van dichtbij met de gevolgen van dronkenschap geconfronteerd. De volgende boodschap wordt zeker duidelijk bij het kijken van de video: Groot gelijk dat je nuchter rijdt.