Bartel Van Riet
Volledig scherm
Bartel Van Riet

Bartel Van Riet start nieuw bedrijf dat tiny houses bouwt: “Veel vraag naar vanwege corona”

ShowbizzBartel Van Riet (38) heeft samen met twee kennissen het bedrijf Caban opgericht. Bartel slaat de handen in elkaar met Tom Van Doninck en Joris Van Leemputte om kleine hutjes, ofwel tiny houses, te bouwen. 

5 reacties

 • glenn wouters

  1 maand geleden
  Ik denk dat een tiny house mooi is als je er even in moet wonen, vakantie woning ofzo. Maar om permanent in zo een kleine oppervlakte te leven, en dan meestal nog met 2 dan wordt het na een tijdje heel krap. Denk maar eens hoe lang de winters duren in die kleine ruimte en het is geen weer om buiten te gaan.
 • Marý-Ann Wilborts

  1 maand geleden
  Het is de uitvinding voor het woning tekort....zo kan ik het wel goed om te zien dat je een woning hebt waar alles in zit wat je nodig hebt...ik ben invalide...maar ik zou zo'n huis best willen. Groetjes Mary-Ann
 • Peter Tayta

  1 maand geleden
  Zo Tiny lijken deze houses niet zijn. En aan de hand van de foto's, enkel in de Savanne of het Regenwoud te verkrijgen precies...
 • Maarten Nijs

  1 maand geleden
  Ik kan er niks mee doen. Heb nu 280m2 bewoonbare oppervlakte en nog plaats te weinig
 • Fidji Peeters

  1 maand geleden
  Tiny houses zijn de toekomst. Bovendien zijn deze best aardig om te zien. Veel succes ermee mannen 👍🏻!
 1. Dorothee Vegas en Like Maarten strikken Sergio voor remix van EK-lied ‘Allez, Allez’
  Muziek

  Dorothee Vegas en Like Maarten strikken Sergio voor remix van EK-lied ‘Allez, Allez’

  “Rood, geel, zwart, de kleuren van ons hart.” Die eerste woorden van Sergio’s ‘Allez, Allez’ katapulteren ons terug naar het EK voetbal van 2000. Het jaar dat uitdraaide op een nationale ontgoocheling, nadat België niet door de poulefase raakte. Er kwam dan ook snel een einde aan Sergio’s meezinger, maar Dorothee Vegas en Like Maarten blazen voor dit EK weer leven in de hit met een hilarische remix.
 2. Kankerpatiënte krijgt staande ovatie én golden buzzer in ‘America’s Got Talent’: “2% overlevingskans. Maar dat is beter dan 0%”
  Play
  TV
  8

  Kankerpa­tiën­te krijgt staande ovatie én golden buzzer in ‘America’s Got Talent’: “2% overle­vings­kans. Beter dan 0%”

  De 30-jarige zangeres Jane, die op het podium staat als Nightbirde, kreeg deze week een golden buzzer in ‘America’s Got Talent’. De vrouw strijdt al enkele jaren tegen kanker en heeft een overlevingskans van amper twee procent, maar dat houdt haar niet tegen om positief in het leven te staan. “Ik ben zoveel meer dan alle slechte dingen die me zijn overkomen”, vertelt ze aan de jury.