Exclusief voor abonnees

Bart Peeters wordt 60 en viert dat met 9 concerten in de Lotto Arena én een mini-reünie van The Radios: “Dit lijkt net een woonkamer”

Joel Hoylaerts / Photo News
Zijn grootste hits, een 500-koppig koor, en als dé grote verrassing: een kleine reünie van The Radios met Ronny Mosuse als pakkend eerbetoon aan wijlen Robert Mosuse. Gevoelig en energiek klonk Bart Peeters in de Lotto Arena bij de aftrap van zijn ‘Deluxe’ gisteravond. Vandaag mag hij nog eens, zelfs vier keer deze week in totaal en in januari volgen nòg vijf shows. Als Vlaanderens bekendste podiumspringer 60 wordt, viert hij dat zoals het hoort.

Met een hand voor de mond, verbaasd van al het volk stapt Bart ‘zijn’ Lotto Arena voor de allereerste keer binnen. “Ik moet er nog aan wennen, maar het voelt wel goed. Eigenlijk is de Lotto Arena best een schoon café.” Komt hem dat goed uit, want met vier gevulde zalen deze week ruilt hij zijn huis in Hove met dat iets grotere huis in Merksem. “Zullen we het ijs breken?”, stelt hij zijn toeschouwers de vraag. “Oei, nu verklap ik meteen wel het volgende nummer.” 

Je hebt 25% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
 • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Frieda Fossey

  OMG.....hoe verzuurd kan je zijn?!? Niemand wordt verplicht om er naartoe te gaan. Maar al die duizenden die wel aanwezig zijn, genieten van een prachtig opgebouwd concert waar hard aan gewerkt is!!! Dus stop met die negatieve berichten en ga in januari eens luisteren.

 • Freddy Madou

  Hij heeft ook gespeeld op de opening van het voetbalstadion te Knokke, ik dacht echt dat we op een begrafenisceremonie stonden een uur lang ambiance 0, ze hadden beter Bart De Graaf laten verder spelen die was 1000 maal beter, Bart is precies nooit volwassen geworden.

 • Francis Smet

  9 concerten in de Lotto arena, reken maar uit. Heeft voor zichzelf een mooie verjaardag uitgezocht. Spaarboekje zal een mooi bedrag mogen verwelkomen. Onder het mom van ik ben 60 geworden. Als hij de mensen een cadeau wou geven liet hij ze gratis binnen !

 • Luciano Van As

  Mooi verjaardagscadeau... Die inkomsten van 9 optredens. Ik wordt ook 60 nog dit jaar en dat gaat me veel geld kosten, ipv een dikke bankrekening,!