Bart Peeters over de 24 UUR LIVE: “Mijn langste optreden was 7 uur, maar 24 uur is echt nog een level hoger”

Zaterdag om 18 uur begint de tweede editie van de ‘24 UUR LIVE’ in het Sportpaleis. We trekken een doos Vlaamse artiesten open die ons 24 uur lang verwennen met hun beste liedjes. Ook Bart Peeters is van de partij en hij heeft er zin in: “Het liefste wat ik doe, is samen spelen met andere muzikanten en dat er dit jaar publiek zal zijn, maakt het nog mooier.” Peeters brengt dit jaar een duet samen met Axelle Red. Maar of dat in het Frans of in het Nederlands zal gebeuren, dat zien ze op het moment zelf. “Dat is live, hé. We zullen elkaar op dat moment goed moeten aanvoelen.” Bekijk hierboven het volledige gesprek.

 1. Tom De Cock over het belang van een dag tegen homofobie: “Op hotel vaak aparte bedden voor mij en m’n man”
  Play
  BV

  Tom De Cock over het belang van een dag tegen homofobie: “Op hotel vaak aparte bedden voor mij en m’n man”

  Het is vandaag de Internationale Dag tegen Homo- en Transfobie (IDAHOT). En dat zo’n dag nog altijd nodig is, ondervinden Q-dj’s Tom De Cock (38) en Jana De Wilde (24) nog vaak in het dagelijkse leven. “Als ik op vakantie ga met mijn man, staan er nog vaak twee aparte bedden op hotel. Dan kan je weer gaan uitleggen aan de receptie dat wij een getrouwd koppel zijn”, vertelt Tom. Ook Jana De Wilde, zelf transpersoon, heeft het idee dat ze zich nog te vaak moet verstoppen op straat. Wat de radiopresentatoren vandaag in petto hebben, vertellen ze in een nieuwe Showbits.
 2. Nieuw in de HLN-app: Showbizz Stories. ‘Blader’ door de beste Showbizz-verhalen van de dag.

  Nieuw in de HLN-app: Showbizz Stories. ‘Blader’ door de beste Show­bizz-verhalen van de dag.

  Sinds kort kan je elke dag de leukste Showbizz verhalen terugvinden als ‘Stories’ in de HLN-app. Wie Snapchat, Tik-Tok of Instagram gebruikt, is al vertrouwd met het concept ‘Stories’. Je kan dit het best vergelijken met het ‘bladeren’ door een magzine, maar dan digitaal. Leun dus even achterover en ontdek vandaag nog de nieuwste Showbizz Stories via het kanaal Showbizz in de HLN-app.