Exclusief voor abonnees

Bart Peeters is de ‘coronabuddy’ van zijn mama Suz: “Mijn overgrootvader was een oorlogsheld, toén was het pas pure ellende”

Lier - Bart Peeters en zijn mama moeder Suz Van Boeckel
Dieter Bacquaert Lier - Bart Peeters en zijn mama moeder Suz Van Boeckel
“Ons moeder is heel voorzichtig. Als ik de anderhalvemeterregel niet respecteer, is ze boos.” Bart Peeters (60) en zijn familie pakken de coronacrisis heel serieus. Zelf gaat hij wekelijks wandelen met zijn moeder Suz Van Boeckel (82), netjes op een veilige afstand van elkaar. “Ik heb me zelf laten testen, omdat ik me zo moe voelde”, vertelt Bart in Story. “Maar mijn adrenaline bleek in staking.”

Je hebt 5% van dit artikel gelezen
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Marc Sierens

    In wat was hij een held,op de moment zelf in het wegvluchten om nadien zoals velen de grote mond op te zetten en zichzelf tot held te bombarderen en straffe verhalen te vertellen,de ware helden van toen die spraken daar bijna niet of niet van.