Bart Peeters helpt kandidaat die zijn tekst vergeet in ‘Belgium's Got Talent’

TVAuditie doen op een gigantisch podium terwijl er honderden mensen naar je zitten te luisteren. Je zou voor minder je kluts kwijtraken. Jammer genoeg overkwam het ook Arthur tijdens zijn auditie voor ‘Belgium’s Got Talent’.

2 reacties

 • Didi Bellens

  1 maand geleden
  Dit is eens een man en BV die geen enkele kapsones en ook niets van arrogantie heeft. Een echte vriendelijke man. Daar mogen en kunnen vele Bv's een puntje aan komen zuigen.
 • Herman De Gent

  1 maand geleden
  Die tien miljoen heb ik ook niet op mijn bankrekening staan, maar ik weet wel dat het niet evident is om op zo'n groot podium, met zoveel volk, te staan en stres-loos uw ding te doen. Trouwens een heel mooi gebaar van Bart, chapeau.
 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.
 2. ‘De Bende van Jan de Lichte’: “Alle ingrediënten van een monsterhit, maar helaas”
  TV
  7

  ‘De Bende van Jan de Lichte’: “Alle ingrediën­ten van een monsterhit, maar helaas”

  Matteo Simoni als een struikrover die in de bres springt voor de sukkelaars van de samenleving, een mens zou voor minder gaan zwijmelen. ‘De Bende van Jan de Lichte’ is al even te bekijken op Streamz, en kende zondagavond ook eindelijk z’n première op VTM. Of deze reeks met de crème de la crème van de Vlaamse acteerwereld het wachten waard was? Bram De Brabander zoekt het in onze ‘Kijkgids’ voor u uit.
 3. Chinese propagandafilm is succesvolste film van het moment: Marvel en Bond verslagen
  FILM

  Chinese propaganda­film is succesvol­ste film van het moment: Marvel en Bond verslagen

  De Chinese propagandafilm ‘The Battle at Lake Changjin’ is de ‘verrassende’ kaskraker van het moment. De prent bracht meer op dan blockbusters zoals de Bond-film ‘No Time To Die’ en Marvels ‘Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings’. “Het was voor veel Chinezen een patriottische plicht om de film te gaan kijken”, zegt professor in de politieke wetenschappen Stanley Rosen.