Bart Kaëll deed mee aan het VTM-programma 'Een echte job'.
Volledig scherm
PREMIUM
Bart Kaëll deed mee aan het VTM-programma 'Een echte job'. © VTM

Bart Kaëll doet aan intermittent fasting: “Moeilijk is het niet, maar voorlopig weinig resultaat”

ShowbizzAfgelopen zomer mocht Bart Kaëll 60 kaarsjes uitblazen. “Vroeger was iemand van zestig oud”, zegt de echt­genoot van Luc Appermont (71). “Ik voel me nog jong en vitaal.” Toch is er één strijd die de zanger nog niet lijkt te winnen: die tegen de weegschaal. Hij verklapt welk cijfer er op de weegschaal staat en hoe hij dat wat lager probeert te krijgen. “Dat intermittent fasten heeft bij mij precies minder effect dan bij Pieter Loridon.”

 1. Memorabele bankroven en spectaculaire diefstallen: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streamingland
  Streamz

  Memorabele bankroven en spectacu­lai­re diefstal­len: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streaming­land

  Streamz blaast het heistgenre nieuw leven in met de grootste bankroof aller tijden in ‘De kraak’, een nieuwe misdaadserie van eigen kweek. Wij doen alvast onze duit in het zakje en bundelen de meest memorabele overvallen, diefstallen en roven uit de filmgeschiedenis voor je samen in onze Kijkgids. In de aanbieding: vier weduwes onder druk in ‘Widows’ (YouTube/Apple TV) en de perfecte bankoverval (‘Inside Man’), een hattrick in Las Vegas (‘Ocean’s Eleven’) en buitenbeentje ‘Inception’ op Netflix.
 2. Stefaan Degand stuurt figuurlijk zijn kat naar ‘De Slimste Mens’ en Bart Cannaerts flatert
  Play
  TV
  24

  Stefaan Degand stuurt figuurlijk zijn kat naar ‘De Slimste Mens’ en Bart Cannaerts flatert

  Hij had er zich ongetwijfeld veel meer bij voorgesteld, maar een paar écht moeilijke vragen, wat tegenslag en harde concurrentie van de andere spelers hebben Open VLD-voorzitter al bij zijn eerste deelname genekt. Hij zou het, naar eigen zeggen, match per match bekijken, maar dat moest niet. Wegens in de finale naar huis gespeeld door die dekselse Anthony Nti. Lisbeth Imbo deed wat logisch was en leek: winnen. Hou haar volgende week best in de gaten...