Bart Herman.
Volledig scherm
Bart Herman. © ISOPIX

Bart Herman vocht twee weken in het ziekenhuis tegen corona: “Ik voelde me weerloos, koud en alleen”

ShowbizzBart Herman (62) is eindelijk terug thuis. De zanger, bekend van de hit ‘Ik ga dood aan jou’, lag twee weken in het ziekenhuis door een coronabesmetting. “De eerste week vertoefde ik in het ‘rijk der schimmen’. Het was vreselijk.”

4 reacties

 • Tinneke CRAUWELS

  10 maanden geleden
  Dag Bartje nog heel veel beterschap voor U en je vriendin hou moed we willen je nog niet missen uw muziek maakt van mij een vrolijk mens
 • Lindsey Verbeke

  10 maanden geleden
  Wat zijn we blij dat het goed gaat met jullie beidjes. Neem de tijd om weer helemaal te herstellen! Het was schrikken het nieuws te vernemen. Veel moed en liefde voor jullie beidjes.
 • Van Eersel Guy

  10 maanden geleden
  Veel beterschap Bart, bartje is een leuke naam!
 • willy De Winter

  10 maanden geleden
  We zijn superblij met u terugkeer uit het hospitaal Bart. We hebben echt met schrik gezeten maar...nu weer terug hoopvol. Verzorg u goed en we zijn zeker dat u hersteld. Groetjes aan Liesbeth, een sterke vrouw.
 1. RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesverhaal dat u dit jaar op tv zal zien”
  TV

  RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesver­haal dat u dit jaar op tv zal zien”

  Wanneer een serie uit de koker van Tim Van Aelst komt, zijn onze verwachtingen hooggespannen. Met ‘Studio Tarara’ heeft de Shelter-topman namelijk één van de beste Vlaamse reeksen van het voorbije decennium op z'n naam staan. Z’n nieuwste worp, momenteel te zien op Streamz, draait rond de niet voor de hand liggende romance tussen de erg linkse Billie en de vrij rechtse Benjamin. De liefde is groot, maar de tegenstellingen nog groter. Kan Van Aelst met die interessante premisse ook een originele serie uit z’n hoed toveren? Bram De Brabander zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 1. Sportpaleis Group komt met eigen onderzoek: concertsector blijkt geen besmettingshaard
  Muziek

  Sportpa­leis Group komt met eigen onderzoek: concertsec­tor blijkt geen besmet­tings­haard

  De cultuursector werd gedurende de coronapandemie hard getroffen door de maatregelen van onze overheid, maar uit een nieuw onderzoek van de Sportpaleis Group zelf blijkt dat de concertsector geen besmettingshaard is. Uit de resultaten blijkt dat de opgelegde voorzorgsmaatregelen een positief effect hebben. Volgens de studie is er dan ook geen reden om deze sector strenger te behandelen dan andere sectoren waar het mensen wel toegelaten is om te verzamelen.