Bart De Pauw verliest nu ook rol in 'De Collega’s' van Jan Verheyen

Bart De Pauw
© VRT Bart De Pauw
Geen Bart De Pauw (49) meer. Niet op tv, maar ook niet in de cinema. Nochtans was hij - en dat wist niemand - gecast voor één van de hoofdrollen in Jan Verheyens film ‘De Collega's 2.0’. Dat staat vandaag in Dag Allemaal. De gevallen tv-maker kiest er zelf voor om op te stappen.     

In april starten de opnames van ‘De Collega’s 2.0’, een film gebaseerd op de iconische tv-reeks uit de jaren 70 en 80. Regisseur Jan Verheyen had daarin ook een rol voorbehouden voor Bart De Pauw, maar drie maanden nadat hij in opspraak kwam in zijn #MeToo-affaire, houdt Bart de eer aan zichzelf. Eerder raakte al bekend dat hij ook ontslag heeft genomen als zaak­voerder van productiehuis Koeken Troef!. 

Je hebt 21% van dit artikel gelezen
50 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • raf stevens

  Zou toch eindelijk eens willen weten hoe de vork aan de steel zit. Dat het ernstig is, is zeker, anders was BDP niet gestopt met al zijn activiteiten. En Jans opmerking dat BDP het moet uitleggen aan zijn kinderen, is zeker ook al een straf op zich.

 • HENK VINKIER

  Nols wat ben je toch grappig

 • frieda schaut

  jammer dat ze hem voor alles uitsluiten, want er zijn er meer die dergelijkresuitspraken deden en er nooit op de vingers werden getikt, bart ik wens je veel succes

 • Peter Nols

  Zo houdt hij meer tijd over om nog wat meer met zijn fluit te spelen.

 • nina deyrne

  Als ze een rondvraag doen mag hij van mij terug op tv komen, plus is er wel beters te vinden dan een remake van de collega's zeker.