Bart De Pauw gespot op bedrijfsuitje Koeken Troef

Bart De Pauw op bedrijfsfeestje Koeken Troef!
Instagram Bart De Pauw op bedrijfsfeestje Koeken Troef!
Nadat televisiemaker Bart De Pauw (49) aan de schandpaal werd genageld wegens grensoverschrijdend gedrag, besliste de VRT om niet meer met hem samen te werken. Zijn productiehuis Koeken Troef! was wél nog welkom. Uit een recente foto blijkt nu dat Bart nog sterke banden met de ploeg heeft. Hij nam namelijk deel aan een teambuilding van het bedrijf.

Na de heisa raakte via het Staatsblad bekend dat Bart geschrapt was als zaakvoerder en dat z'n vrouw Inès de fakkel had overgenomen. Dat betekent echter niet dat Bart met stille trom verdwenen is. Dat werd duidelijk tijdens de recente teambuildingsactiviteit van Koeken Troef! in Kallo.

'De Buurtpolitie'-actrice Charlotte De Groof (30), die ook voor het productiehuis werkt, postte immers een groepsfoto op Instagram waarop ook Bart te zien is. "Voor mij is Bart een toffe, aangename werkgever", vertelde Charlotte eerder al. "Ik kan en wil niets slechts over hem zeggen."

Het team bezocht er het 'Huis van zonde', een onderdeel van 'Vossen'. Dat is een project van Katoennatie-baas Fernand Huts rond de vos Reynaert. Voor de audiovisuele ondersteuning schakelde Huts de hulp in van Bart en zijn team.

Teambuilding Koeken Troef! Topteam, topdag! 👌 #teambuilding #vossen #work #koekentroef

Een foto die is geplaatst door null (@charlottedegroof) op
77 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Edith Van hoeymissen

  Beste bart kom maar gauw terug met jou progama swe missen jou ..dat was ten minste om naar uit te kijken ...

 • vincent vankeerberghen

  Wat is hier nu mis mee? Mag dienne mens niet meer buitenkomen mss? Ik hoop dat hij zeker nog zijn inbreng zal doen in het productiehuis, dienne heeft een tekeltje genialiteit in wat hij doet.

 • Artur Adamek

  Hoeveel lopen die meer ondeugend zijn dan Bart !waar men niets van weet! Zijn wij nu allemaal engeltjes ??

 • Albert Devrije

  Ja, ook ik wacht op de harde bewijzen van zijn 'onwelvoeglijk gedrag'. Goed dat u niet bij de pakken blijft zitten, Bart! Ik denk dat er heel veel mensen zijn die denken zoals ik: u had voor de BRT-kliek niet het goede politieke profiel en daarom moest u met pek en veren worden weggestuurd. Le jour de gloire est proche!

 • Zulma Terrana

  Laat die man nu toch eens gewoon zijn ding doen . Het kan best zijn dat er eentje tussen zit die het wel leuk vind ;