Bart De Pauw
Volledig scherm
Bart De Pauw © VRT

Bart De Pauw doorverwezen naar correctionele rechtbank

ShowbizzDe zaak-Bart De Pauw wordt doorverwezen naar de correctionele rechtbank, dat heeft de raadkamer dinsdagmiddag beslist. De tv-maker wordt aangeklaagd voor belaging en stalking met elektronische communicatiemiddelen. Een kamer met drie rechters zal zich nu over het dossier buigen. Als hij schuldig wordt bevonden, riskeert De Pauw tot twee jaar cel.

70 reacties

 • Werner De Grave

  1 jaar geleden
  Ik heb er alle vertrouwen in dat Bart het wint met de vingers in de neus.
 • Anne Geerts

  1 jaar geleden
  Het is niet omdat je een BV bent dat je je maar alles kan veroorloven. En die flirterige sms-en is dat echt nodig? Hij is toch getrouwd of niet.
 • ivan de ridder

  1 jaar geleden
  Weer velen die fors tekeer gaan in hun commentaar. Moet je nog verbaasd zijn dat slachtoffers liever anoniem blijven ... de fanboys staan klaar om hun idool tot het uiterste te verdedigen. Smsjes kun je toch blokkeren, iemand die bij jou aan huis opduikt toch de deur in het gezicht slaan, ... de openbaring van deze zaak ligt volledig bij Bart zelf door in 1e instantie zijn eigen verklaring de wereld in te sturen. Ik hoop dat er niets van aan is, laat het gerecht het maar uitzoeken.
 • Steven Hams

  1 jaar geleden
  De bemiddeling bestond uit excuses EN GELD . Naar de gevangenis zal hij heus niet moeten hoor , voorwaardelijk of opschorting, eventueel werkstraf is het maximum wat hij riskeert. Als hij er zelfs niet lichter vanaf komt . De rechtbank zal oordelen en niet de pers.
 • Marco Daroni

  1 jaar geleden
  Niemand weet wat de uitkomst zal zijn maar als hij vrijgesproken wordt zullen er veel miljoenen geëist worden voor de geleden schade, zowel voor zichzelf als zijn bedrijf.
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 2. Exclusief videogesprek: Ed Sheeran kondigt nieuwe Europese tour aan mét concert in België
  Play
  Muziek

  Exclusief videoge­sprek: Ed Sheeran kondigt nieuwe Europese tour aan mét concert in België

  Eindelijk verlossend nieuws voor fans van Ed Sheeran (30): na een lange pauze is de Britse singer-songwriter klaar om terug de baan op te gaan. Vandaag kondigt hij zijn Europese ‘+ - = ÷ x Tour’ aan, een hele mondvol die je best uitspreekt als ‘The Mathematics Tour’. En ja, er staat ook een tussenstop in België gepland. Op vrijdag 22 juli 2022 staat Ed in het Koning Boudewijnstadion van Brussel.