Bart De Pauw.
Volledig scherm
Bart De Pauw. © BELGA

Bart De Pauw doorbreekt jarenlange stilte op sociale media: “Bedankt aan iedereen die mij het voordeel van de twijfel geeft”

ShowbizzBart De Pauw (52) bedankt op Instagram iedereen die hem steunt. De tv-maker doorbreekt daarmee een jarenlang stilzwijgen op sociale media. Zijn vorige post dateert van 9 november 2017: de dag dat hij in een videoboodschap vertelde dat de VRT de samenwerking met hem stopzette.

62 reacties

 • SERGE Ruytjens

  6 maanden geleden
  Volledig akkoord met de commentaar van Johan Commere. Schitterend geformuleerd. Persoonlijk vermoed ik hier ergens een vorm van "samenzering" van de desbetreffende "slachtoffers", met Hilde Van Mieghem als orkestleider (waarschijnlijk omdat ze nooit een rol aangeboden heeft gekregen door BDP), ofwel wilde de VRT gewoonweg van de contracten met KoekenTroef af. Ik geef BDP nog steeds het voordeel van de twijfel, zolang het tegendeel niet bewezen is. Met echte bewijzen, geen losse verzinsels.
 • Catherine MISTIAEN

  6 maanden geleden
  Wees gerust, BDP zal wel zijn excuses aanbieden, op tijd en stond. Dat heeft hij trouwens al 10x gedaan. Hij heeft zelf aangestuurd op een proces, om zich ten volle te verdedigen, en om de waarheid te weten. Zoals iedereen. Daarom zijn processen, echte of in films, zo intrigerend. Wij als publiek, wij willen ook de waarheid weten, en dan liefst nog ... de diepere waarheid, over man en vrouw.
 • Soete Chris

  6 maanden geleden
  Ik geef je al vanaf de start 2017 het voordeel van de twijfel Weet niet waarom Het was mijn eerste gevoel en ok blijf erbij We mussen je ook enorm op tv Groetjes Nadine
 • eduard janssens

  6 maanden geleden
  Kan dus perfect wat Chris Ysebaert zegt ik heb dat in verleden ook moeten doen met ex en het werkt degelijk .
 • Wilfried DE HERT

  6 maanden geleden
  Het gaat wel over 13 vrouwen of vermoedelijk meer en dit lijkt mij het begin van een charme offensief.