Barbara Sarafian vertelt in Dag Allemaal over haar relatiestatus.
Volledig scherm
PREMIUM
Barbara Sarafian vertelt in Dag Allemaal over haar relatiestatus. © Kristof Ghyselinck

Barbara Sarafian: “De liefde, daten ... Och, ik heb geen zin meer om daar nog veel energie in te steken”

ShowbizzOp professioneel vlak is Barbara Sarafian (53) druk bezig - haar nieuwe reeks ‘Glad IJs is vanaf deze week te zien op Streamz -, thuis geniet ze van de rust in het huis dat ze deelt met zoon Julian (25). “Ik heb in de coronaperiode ontdekt dat ik een echte kluizenaar ben, en zo is het goed voor mij”, klinkt het. Een gesprek over verbrokkelde familiebanden, te dure gigolo’s en ongenode gasten. “Ik wil niet dat mijn vertrouwen geschaad wordt zoals bij mijn ouders." 

9 reacties

 • Alexander Stroobants

  1 maand geleden
  Ben ook van die gedachten, heb het fijn zo en ben al genoeg bedrogen.
 • Gino Denil

  1 maand geleden
  Een creatieve job die al je energie opslorpt en een relatie. Het gaat nooit samen. Tenzij je misschien als koppel aan hetzelfde kan werken. En dan moet je ook nog eens helemaal op dezelfde golflengte zitten.
 • Marie claire de bosscher

  1 maand geleden
  Deze beslissing heb ik 21 jaar geleden al genomen, was toen 42; nog niks gemist, heerlijk alleen leven zonder gezeur aan mijn kop ! zalig !
 • Serge Vanrenterghem

  1 maand geleden
  Je bent een sterke vrouw Barbara, als man idem dito , ik stop daar ook geen tijd meer in, en mocht ik ooit nog een relatie hebben of me dit overkomt, De relatie laat ik toe het samen wonen niet. Op dit punt ieder in zijn z'n kot.
 • Dirk Pype

  1 maand geleden
  Ik kijk op naar deze mooie dame,een pracht actrice.Een dame die weet wat ze wil,daarom heb ik een groot respect voor haar.