Harry en Meghan met kleine Archie.
Volledig scherm
PREMIUM
Harry en Meghan met kleine Archie. © AP

Babynaam Harry en Meghan verdeelt Britten: “Hoe durven jullie, na zo’n zware uithaal naar de koninklijke familie?”

RoyaltyPrins Harry (36) en Meghan Markle (39) verwelkomden vorige week hun tweede kindje. Een dochter die de naam Lilibet ‘Lili’ Diana Mountbatten-Windsor kreeg. Een hele mondvol die uiteraard ook meteen vlotjes over de tongen ging. Want niet iedereen ziet een ‘mooi eerbetoon’ aan Queen Elizabeth. “Het is een hypocriete zet om hun positie als royals te verzekeren.”

17 reacties

 • sonia lauwers

  2 maanden geleden
  Die zijn nu echt voor niets beschaamd! En dit kind is niet Brits, geboren in de USA ben je automatisch Amerikaanse staatsburger. En idd, Lilibeth was de troetelnaam van prins Philip voor koningin Elisabeth. Dit is echt wel olie op het vuur. Chique reactie van de andere familieleden, die bewijzen dat ze meer stijl hebben.
 • Helena Van Goethem

  2 maanden geleden
  Proficiat aan het jonge paar! Geniet van je prachtig gezin. Anderen moeten zich niet mengen in jullie geluk en keuze! Kop op en wees trots. En de rest de pot op!
 • Liliane Giraerts

  2 maanden geleden
  Prachtig koppel en dolverliefd .Prins Harry en zijn mooie vrouw wens ik alle geluk van de wereld,ik snap niet dat er nog zoveel haat is ,het voornaamste is toch dat hun gelukkig zijn! Trouwens ,mooie naam voor hun prinsesje!
 • Geert Van de Moortele

  2 maanden geleden
  Op 2 paarden wedden noemt men zoiets.
 • marijke deruyck

  2 maanden geleden
  Voor het oog van de wereld : kijk eens hoeveel moeite we (tevergeefs) doen, we zijn vol goede wil en bedoelingen, maar het wordt niet naar waarde geschat. In feite doen ze ginds gewoon hun zin want ze hebben geen boodschap aan the Firm, de leden ervan en de verplichtingen die dat meebrengt; ze willen er daarentegen wel de voordelen van.