Harry en Meghan met kleine Archie.
Volledig scherm
PREMIUM
Harry en Meghan met kleine Archie. © AP

Babynaam Harry en Meghan verdeelt Britten: “Hoe durven jullie, na zo’n zware uithaal naar de koninklijke familie?”

RoyaltyPrins Harry (36) en Meghan Markle (39) verwelkomden vorige week hun tweede kindje. Een dochter die de naam Lilibet ‘Lili’ Diana Mountbatten-Windsor kreeg. Een hele mondvol die uiteraard ook meteen vlotjes over de tongen ging. Want niet iedereen ziet een ‘mooi eerbetoon’ aan Queen Elizabeth. “Het is een hypocriete zet om hun positie als royals te verzekeren.”

17 reacties

 • sonia lauwers

  3 maanden geleden
  Die zijn nu echt voor niets beschaamd! En dit kind is niet Brits, geboren in de USA ben je automatisch Amerikaanse staatsburger. En idd, Lilibeth was de troetelnaam van prins Philip voor koningin Elisabeth. Dit is echt wel olie op het vuur. Chique reactie van de andere familieleden, die bewijzen dat ze meer stijl hebben.
 • Helena Van Goethem

  3 maanden geleden
  Proficiat aan het jonge paar! Geniet van je prachtig gezin. Anderen moeten zich niet mengen in jullie geluk en keuze! Kop op en wees trots. En de rest de pot op!
 • Liliane Giraerts

  3 maanden geleden
  Prachtig koppel en dolverliefd .Prins Harry en zijn mooie vrouw wens ik alle geluk van de wereld,ik snap niet dat er nog zoveel haat is ,het voornaamste is toch dat hun gelukkig zijn! Trouwens ,mooie naam voor hun prinsesje!
 • Geert Van de Moortele

  3 maanden geleden
  Op 2 paarden wedden noemt men zoiets.
 • marijke deruyck

  3 maanden geleden
  Voor het oog van de wereld : kijk eens hoeveel moeite we (tevergeefs) doen, we zijn vol goede wil en bedoelingen, maar het wordt niet naar waarde geschat. In feite doen ze ginds gewoon hun zin want ze hebben geen boodschap aan the Firm, de leden ervan en de verplichtingen die dat meebrengt; ze willen er daarentegen wel de voordelen van.
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 2. RECENSIE. ‘Dr. Death’: “Dit is het spul waar nachtmerries van gemaakt zijn”
  TV

  RECENSIE. ‘Dr. Death’: “Dit is het spul waar nachtmer­ries van gemaakt zijn”

  Ziekenhuisreeksen zijn een beetje zoals darmspoelingen: enerzijds zijn ze bedoeld om ons bestaan te verlichten, anderzijds hebben ze de neiging alle kanten op te spetteren. Al is het vrij duidelijk dat ‘Dr. Death’ -de naam zegt genoeg- niet de ambitie heeft om de zoveelste lichtvoetige opvolger van een ’Grey’s Anatomy’ te worden. Deze reeks op STARZPLAY is zo bloedstollend en zo paranoia stimulerend dat de dooddoener “Niet voor gevoelige kijkers” hier geen overbodige mededeling is. Of u deze waargebeurde horrordaden moet bijwonen of de ogen beter afwendt? Evelien Delgouffe zoekt het in onze ‘Kijkgids’ voor u uit.
 3. Wie zijn de drie nieuwe druivenplukkers in Thuis? “We hebben elk een ‘edgy’ kantje”
  Play
  SHOWBITS VIDEO
  6

  Dit zijn de drie nieuwe gezichten in 'Thuis': “We hebben elk een ‘edgy’ kantje”

  Belangrijk moment vanavond in Thuis. Na het vertrek van een resem acteurs, krijgt de populairste soap van het land er een nieuw jong trio bij. Dinsdag debuteerde Ilias al en deze avond is het de beurt aan Niels en Silke. Maar wie zijn die drie nieuwe acteurs echt, kunnen ze echt druiven plukken en zorgen ze voor nog meer intriges? Desna en Senne voelen het drietal aan de tand in deze nieuwe Showbits.