Babybuikje van Kate steelt de show op gala

Reporters

Begin september maakte het Britse hof bekend dat prins William en zijn vrouw Kate Middleton hun derde kindje verwachten. Net als bij de zwangerschap van hun zoontje George (4) en dochter Charlotte (2) heeft Kate last van extreme zwangerschapsmisselijkheid, maar de laatste weken lijkt ze daar gelukkig wat minder last van te ondervinden en zien we haar opnieuw vaker aan het werk.

Gisteren verscheen de hertogin van Cambridge op een gala-avond voor The Anna Freud National Centre for Children and Families en daar stal haar babybuikje de aandacht. Kate straalde in een zwarte jurk met kanten accenten van de hand van ontwerpster Diane von Furstenberg. Het prijskaartje van de zwangerschapslook van Kate? Zo'n 890 euro. Kate recycleerde de jurk want tijdens de zwangerschap van Charlotte haalde ze creatie ook al eens uit de kast.

Het derde kindje van William en Kate wordt in april verwacht.

Kate hield haar zwarte clutch regelmatig voor haar bolle buik om er niet al te veel aandacht op te leggen.
Reporters Kate hield haar zwarte clutch regelmatig voor haar bolle buik om er niet al te veel aandacht op te leggen.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.