Instagram
Volledig scherm
© Instagram

BABYBITS. Dit zijn de schattige baby’s van onze BV’s

ShowbizzThe show must go on, want de Showbizzwereld staat nooit stil. Wat jouw favoriete BV’s de laatste 24 uur hebben uitgespookt, ontdek je hier in onze nieuwsstream. En we weten niet of het ligt aan de warmte of aan de overwinning van de Rode Duivels, maar onze BV’s hebben duidelijk last van babykoorts.

3 reacties

 • Michou Quanten

  1 maand geleden
  Waarom zijn de kinderen van bv's zo interessant? Iedereen is trots op zijn kinderen of kleinkinderen, maar hoeft daarmee niet in de belangstelling te komen.
 • Reinaart Boussy

  1 maand geleden
  Het zijn kinderen als alle andere kinderen ! Waarom al die aandacht ?
 • leen hanssens

  1 maand geleden
  Persoonlijk zou ik mijn kinderen niet in de actualiteit brengen. Ik ben dan ook geen BV.
 1. Zangeres Babet schreef al nummers voor Demi Lovato en Pitbull: “Robbie Williams is echt een heel aardige man”
  PREMIUM

  Zangeres Babet schreef al nummers voor Demi Lovato en Pitbull: “Robbie Williams is echt een heel aardige man”

  Babette van Vugt (26), beter bekend onder haar artiestennaam Babet, scheert momenteel hoge toppen met ‘1 op Een Miljoen’, de hitsingle waar ze samen met Metejoor op te horen is. Maar de Nederlandse nachtegaal legde al een indrukwekkend parcours af. Op 18-jarige leeftijd schopte ze het tot de liveshows van ‘The Voice Holland’ en daarnaast schreef ze al nummers voor enkele wereldberoemde artiesten zoals Demi Lovato, The Chainsmokers en Pitbull. En ook over de toekomst is de zangeres optimistisch. “Als je niet meer kan dromen, kan je maar beter gewoon stoppen.”