Screenshot
Volledig scherm
© Screenshot

Baba Yega maakt indruk bij Britain's Got Talent, maar niet iedereen is even blij met hun deelname

ShowbizzZe wonnen 'Belgium's Got Talent' en werden tweede in de Duitse versie van het programma, maar Baba Yega wil meer. Ze waagden dan ook hun kans in 'Britain's Got Talent' en die auditie werd gisterenavond uitgezonden op televisie. De dansgroep gooide hoge ogen -  ze kregen vier keer een 'yes' te horen - maar er volgde al snel ook wat kritiek.

104 reacties

 • Peter Roelands

  4 jaar geleden
  Grappig altijd de verontwaardigde reacties. Misschien is het belangrijk om hier eerst te weten of ze zichzelf inschreven in UK of dat BGT hen contacteerde om deel te nemen ;-)
 • Benny Verhamme

  4 jaar geleden
  Ik vind het eigenlijk ook niet kunnen. Ze hebben al meegedaan al 2 keer dit is erover. Ok ja het is leuk maar dit is nu toch ook niet nodig.
 • lindsey clauw

  4 jaar geleden
  Iedereen mag dat doen er staat nergens geschreven dat het niet mag. En aan al de haters. Ze zijn meer dan dansers.ze doen heel veel voor hun fans. Alle liefde en steun krijg je dubbel terug.
 • mieke merens

  4 jaar geleden
  Ik snap echt niet wat iedereen daar zo goed aan vindt
 • dirk pyl

  4 jaar geleden
  Het word een beetje belachelijk , eenmaal gewonnen gedaan met die troep zeveraars Tot talent is om gewone mens uw talent te laten zien , dus das gebeurd in belgie Weg met die zever.
 1. Unieke loopwedstrijd over festivalweide én podium Dranouter: “Een beetje last na drie festivaldagen, maar komt goed”

  Unieke loopwed­strijd over festival­wei­de én podium Dranouter: “Een beetje last na drie festivalda­gen, maar komt goed”

  Op het festival van Dranouter vind je naast optredens zondag ook een loopwedstrijd. Het parcours van zeven kilometer gaat over de festivalweide, het kampeerterrein én het podium. Zo’n 350 festivalgangers raken op tijd uit hun tent om de opstart op de weide te volgen. Vandaag treden op Dranouter nog Sylvie Kreusch, Intergalactic Lovers en ZAZ op voor meer dan 10.000 mensen.
 2. Waarom er regelmatig publiek werd afgevoerd tijdens ‘40-45’: “Dat kwam niet alleen door de rijdende tribunes”
  Play
  Showbizz
  7

  Waarom er regelmatig publiek werd afgevoerd tijdens ‘40-45’: “Dat kwam niet alleen door de rijdende tribunes”

  De succesmusical van Studio 100 ‘40-45’ krijgt een tweede leven in de bioscoop. Een tip voor wie de komende dagen verkoeling zoekt. Bijna 800.000 mensen zagen de voorstelling al live vanop een rijdende tribune. Voor velen vaak een emotionele ervaring. Wie dat gemist heeft of de acteurs ook eens in close-up wil bekijken, kan vanaf dit weekend terecht in de zalen. Senne kon in avant-première al met hoofdrolspeler Peter Van de Velde kijken naar het resultaat. Bekijk het in een nieuwe Showbits.