Bab Buelens en Vincent Banic.
Volledig scherm
Bab Buelens en Vincent Banic. © Kristof Ghyselinck

Bab Buelens en Vincent Banic gaan trouwen: “Ik heb ja gezegd!”

ShowbizzBab Buelens (26) en Vincent Banic (32) stappen in het huwelijksbootje. Dat hebben de twee bekendgemaakt op Instagram. “Ik heb ja gezegd!”, schrijft Bab bij een foto waarop de tortelduifjes trots hun verlovingsringen tonen.

1 reactie

 • Simonne Claes

  6 maanden geleden
  Mooi en lief koppel. Zeker houden zo. Ook prachtig hondje
 1. Matt Damon licht uitspraken over homofoob taalgebruik toe: “Nog nooit in mijn leven heb ik iemand een flikker genoemd”
  Celebrities

  Matt Damon licht uitspraken over homofoob taalge­bruik toe: “Nog nooit in mijn leven heb ik iemand een flikker genoemd”

  Matt Damon (50) ligt nu al enkele dagen onder vuur. In een recent interview vertelde de acteur dat hij nog maar recent gestopt is met het woord ‘faggot’ ofwel flikker, een scheldwoord voor homoseksuele mannen, te gebruiken. Alleen bleek die uitspraak niet helemaal te kloppen en in een nieuw statement licht Damon zijn uitspraken over homofoob taalgebruik wat meer toe.
 2. Ellen Pompeo heeft naast ‘Grey’s Anatomy’ geen verdere acteerplannen: “Het is meer iets voor de jeugd”
  Celebrities

  Ellen Pompeo heeft naast ‘Grey’s Anatomy’ geen verdere acteerplan­nen: “Het is meer iets voor de jeugd”

  Iedereen kent Ellen Pompeo (51) van haar rol als Meredith Grey in de ziekenhuisserie ‘Grey’s Anatomy’ en als het van de actrice afhangt, blijft het daar ook bij. In een recent interview maakte Pompeo duidelijk dat ze in de toekomst wellicht niet meer in de huid van andere personages zal kruipen. “Ik heb niet heel veel zin om mijn acteercarrière nog verder te zetten.”