Voor het VTM-programma ‘Erfgenaam Gezocht’ zocht én vond Axel Daeseleire (rechts) de enige nog levende erfgenaam van La Esterella: Christopher Gwynne (links). Hij is de zoon van de dochter van de zus van de zangeres.
Volledig scherm
PREMIUM
Voor het VTM-programma ‘Erfgenaam Gezocht’ zocht én vond Axel Daeseleire (rechts) de enige nog levende erfgenaam van La Esterella: Christopher Gwynne (links). Hij is de zoon van de dochter van de zus van de zangeres. © VTM

Axel Daeseleire zoekt én vindt enige erfgenaam van La Esterella: “Mijn moeder en tante hebben de erfenis geweigerd”

ShowbizzLa Esterella – of Esther Lambrechts, zoals ze echt heette – overleed tien jaar geleden, maar de erfenis van de zangeres werd nooit geclaimd. In ‘Erfgenaam Gezocht’ vond Axel Daeseleire haar enige nog levende erfgenaam: Christopher Gwynne. Wie is die erfgenaam, heeft hij La Esterella ooit gekend, hoeveel erft hij en wat is hij van plan met die erfenis? “Nochtans heb ik even getwijfeld of ik de erfenis wel zou aanvaarden”.

22 reacties

 • Leopold Vanhoof

  1 maand geleden
  Je kan nog altijd afstand doen van de erfenis als je weet of er al dan niet wel iets is om te erven, in tegenstelling tot voor enkele jaren.
 • Lucas Vandebrug

  1 maand geleden
  Ik ben benieuwd wat er gaat overblijven als de dieven uit Brussel zijn langs geweest.
 • freddy willems

  1 maand geleden
  Kan er van meepraten ,wacht al 46 jaar op het erfdeel omdat de notaris ons weigert uit te betalen ,nog 4 jaar en we vieren 50 jaar WACHTEN
 • Marc Geleyn

  1 maand geleden
  Nog een punt waar dit hopeloos land de beste en de duurste is.
 • Johan van Hoecke

  1 maand geleden
  Ik zou héél graag 5 miljoen euro belasting betalen, dan weet ik dat ik er 10 miljoen geërfd heb! ;-) Ik wil maar zeggen, wat je ook erft, je hebt er geen klop moeten voor doen!
 1. Huwelijk van Guy Van Sande voorbij: “Niemand begreep dat Nathalie bij hem bleef”
  Showbizz

  Huwelijk van Guy Van Sande voorbij: “Niemand begreep dat Nathalie bij hem bleef”

  Vijf jaar nadat hij in opspraak kwam, gaan Guy Van Sande (58) en zijn vrouw Nathalie (33) alsnog uit elkaar. Dat meldt Dag Allemaal. Nochtans was zij zelfs na z’n veroordeling tot drie jaar cel met uitstel voor het verspreiden en maken van kinderporno trouw aan z’n zijde gebleven. Een nieuwe regeling voor omgang met haar dochtertje is er nog niet, maar Nathalie heeft nu wel alle recht om daarnaar te vragen.
 2. Laatste ‘Ketnet Musical’ met Gloria Monserez in hoofdrol: “Of de danspasjes gaan lukken is nog een vraagteken”
  Showbizz
  1

  Laatste ‘Ketnet Musical’ met Gloria Monserez in hoofdrol: “Of de danspasjes gaan lukken is nog een vraagteken”

  Ketnetters hoorden het nieuws zondagochtend al in ‘Kingsize Live’. Voor het zevende en laatste jaar slaan Ketnet en Studio 100 de handen ineen om een gloednieuwe ‘Ketnet Musical’ op touw te zetten. ‘Ketnet Musical: De finale’ verschijnt vanaf het voorjaar van 2022 in de zalen. Het wordt een grappige muzikale afsluiter met een hoop jonge talenten én Ketnet-wrapper Gloria Monserez (19) in één van de volwassen hoofdrollen.